czesc! jestem oblesnie gruby i chce to zmienic :P przeczytalem juz chyba wszystko na tym forum i teraz chcialem przejsc juz do praktyki... w ankiecie wypisalem moj teoretyczny tydzien treningowy, o ktorym gadalem na foum o treningu (nadal nie wiem czy te A6W to dobry pomysl, przeciez miesnie sie zaczna bronic albo sie przecwicza przy takim codziennym powtarzaniu?). oczywiscie mam jeszcze pare pytan ale zadam je po ulozeniu diety, teraz czas na obliczenia, w ktorych juz sie pogubilem... KCAL przy mojej wadze to 3000 tak? Białko 1,8g na kg czyli 180g co z weglami i tluszczem?? pozdro i z gory dzieki za pomoc!
  Płeć: Mężczyzna   Wiek: 21   Waga: 100   Wzrost: 180   Obwód klatki: niestety nie mam centymetra :/
  Obwód ramienia: ?   Obwód talii: ?   Obwód uda: ?   Obwód łydki: ?   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: pewnie z 40% :/   Aktywność w ciągu dnia: szkoła :P   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: zawodowy sportowiec po kontuzji   Odżywianie: od pol roku staram sie przestrzega 10 wskazowek zywieniowych ale roznie to bywa   Cel: redukcja rozłożona w czasie   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: nice :)   Preferowane formy aktywności fizycznej: pn silowy (klatka barki triceps)+ aerobowy wt hiit sr silowy (nogi plecy biceps)+ aerobowy czw hiit pt basen sob silowy (pn)+ aerobowy nd wolne i wtedy zamiana partii na silowym (tak to ma wyglądac) no i A6W ale to chyba kicz jest :/   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: yy ogolnie duzo shitu... :/ rez wykupilem caly "zestaw odchudzajacy" TREC'a za 3oo ziko :/ teraz juz wiem, ze te cale suple nic nie daja bez diety   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nom pewnie pozniej te AMP czy scorch... zobaczymy   Stosowane wcześniej diety: brak   Płeć: Mężczyzna  
Zmieniony przez - giniu w dniu 2008-02-21 10:43:56
Jesteś aktywny, więc od 3000kcal można zacząć. zależy na co się zdecydujesz, dieta zbilansowana, czy o obniżonej ilości węglowodanów?
Jeżeli robisz hiit w terenie zainwestuj w dobre buty, bo potem będziesz płakał na kolana. Trec nie ma żadnego spalacza godnego uwagi, ale one w ogóle nie są ci potrzebne.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
i tu się mylisz... A6W jest niesamowite tylko trzeba regularnie ćwiczyć... a niestety im dalej tym dłużej z tym schodzi i pod koniec jest ciężko z czasem... ale warto ;]
1203629564000
giniu
Wysłana - 21 lutego 2008 22:59
zrobilem a6w 2 lata temu (przed kontuzja ale bez diety) i nic nie dalo, teraz juz moge ulozyc diete wiec niedlugo wkleje do poprawy :P
1203631180000
Martainn
Wysłana - 22 lutego 2008 09:30
Dla mnie również A6W nie jest dobrym treningiem. Zamiast szóstki wolę zdecydowanie trening ogólnorozwojowy w którym jest również miejsce na mięśnie brzucha. Moim zdaniem A6W jest treningiem na wzmocnienie mięśni brzucha. Ale jeśli ktoś ma sporą dawkę tłuszczu to i tak tych mięśni nie zobaczy;) Bo one będą mocniejsze, ale pod tłuszczykiem.