powinienem sie matwic strzaskaniem, strzelaniem w stawach??? strzela mi dosłownie KAŻDY staw jaki mam - kregosłu, kark, palce, nadgarstki, kolana w stopach itd... jest to jakos uwarunkowane genetycznie???
witam tak jak pisałem przed chwilą koledze wes sobie kup glukozamine zestaw glukozamina 2000mg/ED w dwóch dawkach + wit.C 200mgdo każdej dawki + kolagen. przez 6 tygodni to stosuj,dodaj sobie olej lniany do diety. Glukozamina sprawi wytwarzanie mazi stawowej w torebkach stawowych, kolagen wzmocni chrząstki i ścięgna a olej lniany je odpowiednio odżywi. nie masz co sie martwic duzo osób tak ma.
ch*j wie wszystko :D
1111611224000
G. I. Jane
Wysłana - 24 marca 2005 20:35
Ja też tak mam to mi mój pediatra powiedział zebym poprostu więcej żelatyny jadła
<-- Nie, nie jestem łysa
1111692926000
Sobesciak
Wysłana - 25 marca 2005 00:09
Strzelanie w stawach nie jest raczej groźne. To po prostu powietrze ściskane i przesuwające się w stawach. Nie jest to żadna choroba ale należy unikać nadmiernego strzelania stawami ciągle w tej samej pozycji gdyż w niektórych przypadkach może to prowadzić do zapalania. Jeżeli pojawi sie ból lub opuchlizna to najlepiej iść do lekarza ale poki co nie ma się czym martwić.
Pozdrawiam
1111705769000
Rbk___
Wysłana - 26 marca 2005 12:31
Jesli nie miales rzadnej powazniej kontuzji to nie masz czym sie martwic, stawy chyba wszystkim strzelaja... Chociaz jesli strzelaja ci wszystki i przy kazdym zgieciu to nie masz powodow do radosci... W zasadzie nie wiem co mam ci polecic bo sie nie zajmowalem stawami, ale dowiedz sie co jest dobrego na wzmocnienie ich... Bo sie jeszcze rozsypiesz...