Od zawsze pamiętam że szczelają mi kości najbardziej w nadgarstkach i kostkach rzadziej w kolanach i łokciach,trochę się denerwuje gdy ćwiczę a podczas ruchu słychać trzask , ale nic mnie wtedy nie boli.Zawsze przed treningiem mam dokładną rozgrzewkę,Czy ktoś wie czym to jest spowodowane czy to jest jakieś schorzenie, czy może mi się coś stać??
I bardzo dobrze że kolana i łokcie są wporządku, a jeśli chodzi o reszte skoro masz to od zawsze moze to byc spowodowane np. tym ze wystepują w tamtych miejscach stany zwyrodnieniowe. Jeśli to jest powodem trzeba uważać i to mocno. Radze odwiedzić ortopede: najpier pomachasz nadgarstkami a pozniej dostaniesz na kostki i gore zel a na ekraniku zobaczysz wlasne kosci... prawdopodobnie odradzi Ci treningu i na początek zapisze Stavomax-lek który usuwa stany zwyrodnieniowe. Jeśli chodzi o to że nie odczuwasz bólu to trzeba sie tylko cieszyc ale w pozniejszym czasie moze sie to zmienic albo i nie trudno powiedziec odwiedz lekarza, naprawde ten temat w sprawie kosci to temat rzeka ! pozdro !
||Kolejny skok naprzód||
1116855235000
Boofi
Wysłana - 24 maja 2005 00:07
jakie znowu stany zwyrodnieniowe LOL może trzeba robić lepszą rozgrzewkę - zminimalizuje strzały może warto spróbować czymś "nasmarować stawy"
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1116886066000
.lukasar
Wysłana - 24 maja 2005 09:28
Mi strasznie strzelaja kolana (od zawsze ) i reszta stawow tez... zrobili mi badania i zarowno lekarz sportowy jak i ortopeda doszli do wniosku ze jest to uwarunkowane genetycznie i te strzelanie poprostu mam powiedzieli mi ze mam sie nie przejmowac, dodam ze mnie to wogole nie boli, tylko slychac... a do czego zmierzam, nie zawsze strzelajace stawy oznaczaja ich uszkodzenie
"Trening - najskuteczniejsza forma dopingu"
1116919690000
ultrono
Wysłana - 24 maja 2005 09:40
mi w kostkach przy kazdym kroku, kazdym.
1116920439000
jackczarny
Wysłana - 24 maja 2005 19:27
ja ******le przeciez napisal ze ma dokladna rozgrzewke to po pierwsze po drugie napisalem ze nie musza to byc stany zwyrodnieniowe ale mogą a qrwa po trzecie jesli pyta zainteresowal sie tym na tyle ze zapytal na forum to nie napisze mu "posmaruj czyms i przejdzie" tak jakby stawy i kosci to byl qrwa łupież
||Kolejny skok naprzód||
1116955622000
ultrono
Wysłana - 24 maja 2005 19:36
daj cykl z jakiegos nandrolonu
;)
1116956178000
namkrad
Wysłana - 01 grudnia 2007 18:47
witam, mam podobny problem z tym ze zaznaczam, strzelajace stawy nigdy wczesniej u mnie nie wystepowaly, trenuje taniec, mam strasznie obciazone wsyztskei stawy, zazywalem zazywam glukozamine a stawy coraz mocniej i czesciej mi strzelaja, zwlaszcza kostki i palce dloni gdy sa zmarzniete na dodatek wtedy czuje lekki bol, zaznaczam nie mam pegi by pojsc do lekarza prywatnego a na ogolnego nie mam czasu czekac tygodniami, jakeis porady ?