Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1179 razy
słowa kluczowe: sterydy  mity  fakty 
Autor

sterydy - mity czy fakty

osek22

Wysłana - 06 czerwca 2003 14:58    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

czesc. wlasnie skonczylem swoj pierwszy cykl sterydowy.mowiac szczerze dlugo sie zastanawialem zanim cokolwiek wzialem. jak wiekszosc "mlodych stażem koksiarzy" (nie treningiem) nastawilem sie na niezle przyrosty. biorac 120 tabsow metki i 15 stzralow superanabolonu (wiem ze malo ale z wiedza mialem troche na bakier:( ) mialem nadzieje ze wejdzie mi z 7 kg masy i ok 2 cm w bicepsie. No i musze przyznac ze troche , a nawet duzo sie rozczarowalem. przybylo mi w szczytowym momencie ok 4 kg a w rece ok 1 cm. do tego wszystkiego trzymalem sie diety wysokobialkowej. dzisiaj po treningu wszedlem na wage i z przerazeniem spojrzalem...84,3. czyli prawie dokladnie tyle samo co przed rozpoczeciem cyklu. nie wiem czy cos spieprzylem po drodze ale watpie. na drugi cykl zimowy zamierzam wziac 100 metki i odpowiednia ilosc sustanonu. ale o co mi chodzi. mowa przede wszystkim do sezonowcow. nie wierzcie w mity 10 kilogramowe i wieksze. owszem zdarzaja sie przypadki ale u ludzi ktorzy juz maja za soba spore doswiadczenie. ja nauczylem sie jednego. mniej i powoli i nie nastawiac sie na niebagatelne przyrosty sily czy masy. pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 czerwca 2003 15:03 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Big

Wysłana - 06 czerwca 2003 15:03    Edytuj Cytuj
niektorzy glupote tlumacza popularnym stwierdzeniem "madry polak po szkodzie"
...taka luzna uwaga.

chcialem spytac czy jadles 250 g. bialka i 500 g wegli codziennie podczas cyklu, odpowiednio duzo odpoczywales i co najwazniejsze co zastosowales po cyklu ??

Specjalista -

Cioś

Wysłana - 06 czerwca 2003 15:06    Edytuj Cytuj
Zainteresuj się deką, primką lub winstrolem. Połączenie tych sterydów przyniesie Ci lepsze korzyści niż metka a przede wszystkim trwalsze, przy mniejszych skutkach ubocznych. Czytaj, dowiaduj się i ucz aby następnym razem nie popełnic poprzednich błędów.
Pozdrawiam

Cioś

Cioś

osek22

Wysłana - 06 czerwca 2003 15:44    Edytuj Cytuj
Big: nie wiem dlaczego piszesz te...luzne uwagi. chyba ze masz na mysli superek. to sie zgodze. ale jezeli brac pod uwage nawet sama metke efektow i tak spodziewalem sie wiekszych. diete mialem rozpisana na 300g bialka i 500-600 wegli. w tym gainer i serwatka. po cyklu clomid a 2 tygodnie przed zakonczeniem zaczalem brac sylimarol. nic mnie nie boli i czuje sie dobrze. artykul ten napisalem zeby uswiadomic "mlodym" jak wazny jest trening i kazdy, nawet najmniejszy przyrost ktorym powinni sie cieszyc. i zeby nie wierzyli w gigantyczne przyrosty 10 - 15 kilogramowe. do tego trzeba miec genetyke i mase samozaparcia. a takich jest (z genetyka) niewielu. ale oczywiscie za porady dziekuje. jesli masz jeszcze inne to chetnie wyslucham.
aaaa....jesli chodzi o odpoczynek. z tym mialem troche gorzej. mam nietypowa prace i pracuje tylko w nocy (przewaznie) wiec odpoczywalem kiedy tylko moglem choc czulem ze niewystarczajaco:(
Cioś: nie wydaje mi sie zebym popelnij jakies bledy. no moze z superkiem. bo treningu i diety trzymalem sie solidnie. tylko grypsko pod sam koniec cyklu mnie zlapalo i musialem skonczyc 2 dni wczesniej:(

SFD

Wysłana - 06 czerwca 2003 19:04    Edytuj Cytuj
Oj to ładnie przykokdsiłemś heheheeheh tyle ile ważyłeśtyle ważysz ja jem teraz kreatyne i HmB i już dwa tygodnie jem i przytyłem 5 5 kilo jak bogta kocham poważnie ale mam 15 lat i na klateczke na atlasie dziś 90kg 7 razy i to z dużym zapasem sił Pozdrawiam i mam pare pytań własniejade na obóz i tam mam za***ać sobie winstrol co wy na to

Zapasy to jest sport tylko dla kozaków

Hosse

Wysłana - 06 czerwca 2003 19:58    Edytuj Cytuj
Z kreatyną i hmb za szybko wystartowałeś a się za Vinstrol chcesz łapać

Problem jak brać Ovopol???>>>GG 1135964 kom. 607204663

Hosse

Hosse

osek22

Wysłana - 07 czerwca 2003 11:22    Edytuj Cytuj
kolejny malolat sezonowiec. czy wy naprawde macie az tak naje...e i poprzestawiane w tych mozgoczaszkach? ludzi...troche szacunku dla samego siebie i swojego zdrowia. arnold...masz tylko jedno. a po drugie spier....j z tego forum. nie wiem ale powinno ono byc udostepniane osobom pelnoletnim... qr..a co sie dzieje... 15 lat i wino. wpie.....l od razu caly wagon. dodaj 10000000 tabsow metki i na 100 bedziesz wielki...

SFD

Wysłana - 07 czerwca 2003 14:31    Edytuj Cytuj
osek22 - a skąd miałeś tę mętkę i superanabol? Pewnie miałeś jakiś szajs! Ja mialem tylko 4 strzały omki z apteki, jadłem tak sobie, ale jeździłem też na dyskoteki. Którko mówiąc nie miałem ścisłej diety. W ręce przyszło mi 4 cm w porywach, a teraz już stale utrzymuje mi się 3 cm i nic już nie spada. I to wszystko na 4 stzrałach. Przytyłem około 2-3 kg.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

sterydy - mity czy fakty

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.