Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

stepper czy jest sens?

Doctor

Wysłana - 23 kwietnia 2001 21:34    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

nie wiem czy jest sens kupować to urządzonko...i czy mi to coś pomoże żeby troche spalić tłuszczu...jak juz napiszecie że tak to jaki stepper kupić i czym się kierowac w zakupie?
jeszcze jedno chcę kupić na giełdzie więc dlatego się pytam czym się kierować żeby nie popełnić jakiegoś błędu...

Wielebny Doctor Cienias

Wielebny Doctor Cienias

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 kwietnia 2001 21:52 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - S.A.W.

CENA: 109.00zł
Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 379.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 23 kwietnia 2001 21:52    Edytuj Cytuj
A ja mam pytanko co sadzicie o takim urzadzonku jak ORBITREK? bo od 2 tyg posiadam takowe i uwazam ze do aerobow jest naprawde spox i stawy oszczedza.

a co do steppera to lepiej wydac na to urzadzenie troche wiecej . napewno musi miec regulacje oporu jest to wazne bo nozki dozstaja podbnie jak na schodach . ja dawno temu mialem taki stepper na sprezyny:) bawilem sie nim --az sie sprezyny skonczyly .. :)

Doctor

Wysłana - 23 kwietnia 2001 21:54    Edytuj Cytuj
muszę łydki podrasować...czy to pomoże(stepper)?

Wielebny Doctor Cienias

Wielebny Doctor Cienias

SFD

Wysłana - 23 kwietnia 2001 21:58    Edytuj Cytuj
kup stepper z licznikiem(czas,ilość stepów,kalorie)nie kupuj szajsu poniżej 200zł.warto wydać więcej.ja mam stepper za dwie paczki z hakiem.kupiłem kiedyś taki za około 100zł.od razu go zwróciłem.a na giełdzie lepiej nie kupuj.

Witas

Wysłana - 24 kwietnia 2001 11:09    Edytuj Cytuj
cysiu ma rację-dołóż parę groszy i kup stepper z regulacją obciążenia,licznikiem i najlepiej gdyby miał rączki do podtrzymywania się.Sprawdź przed zakupem jaki ma zakres ruchu!!!
Niemniej podstawą aerobów jest rower stacjonarny.

WitF1

WitF1

kulmar

Wysłana - 24 kwietnia 2001 13:14    Edytuj Cytuj
Nie wydaje mi się, żeby rączki były potrzebne. Ja mam, taki za 200zł i przed treningiem 10 minut stepuję, a moja żona potrafi godzinę. Co prawda miałem z nim małe problemy techniczne, ale poradziłem sobie domowymi sposobami. Regulacja oporu nie jest taka ważna, mozna po prostu zmieniać tempo - u mnie pokrętło jest cały czas ustawione tak samo.

kulmar

Pozdrawiam

Nicolai

Wysłana - 04 maja 2002 17:39    Edytuj Cytuj
Heh, odświeżę stary post, coby nowych nie pisać
A pytanko jest następujące: Jakie efekty macie po stepperze? Spala się trochę na tym tłuszczyk (trening rano na czczo)? Poprawia w jakimś stopniu rzeżbę nóg tudzież wpływa na kondycję? Podzielcie się doświadczeniami z użytkowania tego sprzętu - jeśli efekty są w miarę ok, to dobry pomysł na poranne aeroby dla nie mających za wiele czasu...

Proszę nie odsyłać mnie do archiwum, przyczytałem tam już niemal wszystko na temat steppera.

Pozdrawiam
Nicolai

Zmieniony przez - Nicolai w dniu 2002-05-04 17:42:08

Kirigiri

Wysłana - 01 września 2003 20:58    Edytuj Cytuj
własnie kupilam stepper z nadzieja ze cos mi pomorze, czy jest szansa na wyszczuplenie nog????

*Loleńko kocham cie!
*bródziaaaaaaaaaaaaaaaaa

*Loleńko kocham cie!
*bródziaaaaaaaaaaaaaaaaa

ziki2000

Wysłana - 01 września 2003 21:42    Edytuj Cytuj
Zwlaszcza jaki steper...ja uwazam ze najefektywniejsze sa stepery na chudniecie glownie nog i tyleczka:) ale te pozadne sa bardzo drogie...dobrze ze na silce pare takich jest

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Kirigiri

Wysłana - 01 września 2003 22:47    Edytuj Cytuj
wiem sa wiec od pazdziernika zaczynam ostro

*Loleńko kocham cie!
*bródziaaaaaaaaaaaaaaaaa

*Loleńko kocham cie!
*bródziaaaaaaaaaaaaaaaaa

glicek

Wysłana - 02 września 2003 01:15    Edytuj Cytuj
Ja uzywam stepera aby sie rozgrzac na silowni i ostatnio aby pozbyc sie tluszczyku. Pare lat temu jak zaczalem cwiczyc a wazylem mniej za to bylem bardziej otluszczony to dzieki steperowi pozbylem sie waleczkow po bokach. Co prawda - nadal mam jeszcze ale to pikus w porownaniu z tym co bylo kiedys.

Sadze, ze steper wyszczupla nogi, tylek, dolna czesc plecow [jestes bardziej wcieta/wciety w biodrach] no i boki. Daje tez po ramionach i plecach ale nie tak duzo. Jak na razie - nie zauwazylem, aby dzialal na brzuch. Moze z czasem... Ja na pocz cyklu &quot;stepowania&quot; bardzo ostro sie poce ze sie leje ze mnie. Pozniej mniej. Chodze od 40 minut do godziny.

Chodzi mi oczywiscie o takie dobre duze profesjonalne stepery... a nie takie za 150 zl ze sklepow sportowych...

Ale dobry steper - gorąco polecam.

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

stepper czy jest sens?

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.