Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

statyczne ćwiczenia wzmacniające.

pgarnijsie

Wysłana - 12 stycznia 2010 13:54    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam.
Zwracam się z zapytaniem do ekspertów o statyczne ćwiczenia wzmacniające, znacie takie? Chodzi mi aby wzmocnić wszystkie partii mięśni. Począwszy od mięśni pleców, mięśni brzucha, skończywszy na dolnych partiach mięśni nóg.
W internecie szukałem bardzo dużo i nic specjalnego nie mogłem znaleźć, a wiem, że takowe istnieją. Podam wam przykład jak takie ćwiczenia powinny wyglądać:
11 sekunda

Zmieniony przez - pgarnijsie w dniu 2010-01-12 13:54:56

Bądź tak dobry, żebyś był niezastąpiony...

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 stycznia 2010 14:02 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

j4Si0

Wysłana - 12 stycznia 2010 14:02    Edytuj Cytuj
Zakup sobie piłke do cwiczen na niej mozna zrobic bardzo wiele cwiczen statycznych, a zarazem mozna poprawic koordynacje i wzmocnic miesnie głebokie.

http://magicsport.pl/news/kobieta/fitball,,cwiczenia,z,pilka,N80.html

Tak na marginesie, ostatnio duza popularnosc wsrod pilakrzy zbiera poduszka lub pilka sensomotoryczna, za pomoca ktorej cwiczy sie miesnie glebokie

pgarnijsie

Wysłana - 12 stycznia 2010 14:15    Edytuj Cytuj
Wiem, że taka piłka niesie ze sobą dużo korzyści, aczkolwiek bardziej pasowałby mi zestaw ćwiczeń, do których potrzebne jest mi tylko moje ciało. Nie mam w tygodniu za dużo wolnego czasu. Dużo treningów i tak na dokładkę chciałem sobie 2-3 razy w tygodniu robić takie ćwiczenia wzmacniające, dzięki którym później jest trudno o kontuzję.

Bądź tak dobry, żebyś był niezastąpiony...

j4Si0

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

statyczne ćwiczenia wzmacniające.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.