Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

stanazol a uraz stawu skokowego

nedvied

Wysłana - 27 stycznia 2010 19:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

jestem w 9tym tygodniu cyklu test enan i deka. jakieś 1,5 tyg temu dołączyłem stanazol oral do tego. deka i enan miały iść jeszcze przez tydzień i później prop ze stanką. wczoraj odyebał się numer. wyebałem się na lodzie i kolejny raz doznałem urazu zerwania torebki stawu skokowego nogi - tej samej oczywiście co poprzednimi razami. teraz pytanie. nie chcę kończyć cyklu. chcę bić minimalne dawki enana i deki week na podtrzymanie stężenia i za jakiś tydzień - dwa powoli zacząć znów trenować. pytanie: jak to jest teraz w moim przypadku ze stanazolem. skoro wysusza stawy, to czy nie lepiej jest go teraz odstawić, żeby szybciej zregenerować tego nieszczęsnego kulasa czy też mogę dalej to szamać? pomóżta, bo chodzę wkoorviony przez to wszystko jak hooj.

READY TO RUMBLE!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 stycznia 2010 19:13 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Jendrek74

Wysłana - 27 stycznia 2010 19:13    Edytuj Cytuj
Nie będzie to miało wpływu, wysuszanie stawów na winstrolu - to nie oznacza, że nie będzie w nim kolagenu. To trochę inny skomplikowany proces. Winstrol nic nie przeszkodzi, ładuj dalej cykl i ćwicz normalnie.
Zdrowia.
Specjalista -

nedvied

Wysłana - 27 stycznia 2010 19:18    Edytuj Cytuj
koorva za***iście byku! dzięki, sog dla Ciebie o ile wejdzie.

READY TO RUMBLE!!!

e-lite

Wysłana - 28 stycznia 2010 00:38    Edytuj Cytuj
a co by bylo jakby jakis zenek zaraz napisal, ze jednak masz nie brac stanki????

moze tak na wiecej opini poczekaj

ale ogolnie zeby nie bylo O/T to winstrol jest anaboliczny a zerwany staw potrzebuje anabolizmu wiec...
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

stanazol a uraz stawu skokowego

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.