Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam jestem początkujący i kończe dzisiaj pierwszy cykl stanazolu(30dni/ 10mg dziennie)+kreatyna...Mam pytanie robie teraz 30dni przerwy i po pierwsze nie wiem czy mam wziąść clomid czy coś w ogóle mam robić? a po 2 czy zrobić przerwe w kreatynie czy mogę brać cały czas?Będę wdzięczny za udzielone wszelkie rady...
Oczywiście że musisz wziąć clomid aby się odblokować. Nie jest wskazane długotrwałe branie kretki gdyż obciąża nerki.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi. [ON]
Ekspert -
1148124237000
dzony_elmo
Wysłana - 20 maja 2006 23:45
więc jak mam wziąść ten clomid dokładnie?jakie dawki i kiedy?
1148161542000
Bubell
Wysłana - 20 maja 2006 23:51
po 10mg stanazolu przez 30 dni to żeś się strasznie nie zblokował.. 6 tab clomidu powinno dać rade , ale jak maasz mieć jakieś schizy że sie nie odblokowałeś to zjedz i 12
każdy jest panem własnego losu i tylko przed sobą będzie za siebie odpowiedzialny .