Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 177 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
stanabol+ deka czy propionat? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: stanabol deka propionat
Autor "stanabol+ deka czy propionat?"   

fellowes85
 Wysłana - 8 luty 2010 11:54        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam to moj pierwszy temat tutaj. Chcialbym sie dowiedziec cos wiecej na temat fantow ktore posiadam w domu a mianowicie dostalem za dlugi kiedys od ziomka stanabol BD/10mg, 10ml deki greckiej czyli 5x2ml. Jezeli chodzi o SAA to tak jak podalem w ankiecie kiedys bralem metke tescia i deke. Poszlo naprawde dobrze bo wazylem 92kg a na sile 25kg do przodu przybylo ale wtedy nie wiedzialem jeszcze co to dieta i ogolnie po tym cyklu raczey sie zalalem woda i bylem taki napompowany. Teraz juz dawno wszystko spadlo nie pomoglo nawet bialko i inne odzywki ale nie jest zle. Po tesciu wysypalo mi sie niechciane owlosienie na plecach i barkach i wkurza mnie to ehh. Po dwuletniejprzerwie chcialbym naprawde lajtowo zarzucic sobie cykl z tego co mam w domu czyli stanabol i deka. Male ilosci ale mysle ze mi wystarcza w takim polaczeniu:

wino 3tabl/ED
deka 4x 200mg/tydz w ost tyg delikatne zejscie po 100mg/tydzien
odblok 24tabl clomid 1tabl/ED

Wiem ze niektorzy zaraz napisza ze za malo deki czy wina i ze gdzie testosteron bo bez niego nie zaczeliby cyklu z deka, osobiscie nie chce dolaczac tescia, wczesniej myslalem aby zamiast deki zastosowac propionat ale nie chce powiekszyc swojego owlosienia pozatym uwazam ze testosteron moze byc bardziej szkodliwy niz nandrolon, zreszta mam juz deke i ten stanabolo i z tego chcialbym cos ulozyc. Nieznam sie az tak dobrze w tym temacie dlatego prosze o opinie was abyscie cos doradzili co jak z czym. Cel to sucha masa bez zalewania woda. Cykl ma byc delikatny i chcialbym sie dowoedziec czego moglbym sie spodzeiwac. dzieki za uwage pozdrawiam

Waga : 78

Wzrost : 174

Obwód klatki : 112

Obwód ramienia : 39

Obwód talii : 80

Obwód uda : 54

Obwód łydki : 40

Staż na siłowni : 4 lata

Ilość spożywanego białka : 300

Ilość spożywanych węglowodanów : nie znam

Ilość spożywanych tłuszczów : nie znam

Opis przebytych cykli sterydowych : 100 metki bułgarskiej
10 ml deki Libol
10 test enhante
clomid

Trening : 5x w tyg

Cel cyklu : suchy czysty miesien

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : 2 lata

Poziom BF% : -

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : raczey do tycia

Stan zdrowia : dobry

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : na plecach i barkach

PPM podstawowa przemiana materii : -

Wyciskanie leżąc (MAX) : 120

Martwy ciąg (MAX) : 110

Przysiad (MAX) : 105

przyznaj SOG'a

Gumbas79
 Wysłana - 8 luty 2010 12:02      [zgłoszenie]

sam sobie odpowiedziałeś 5ampułek deki za mało min 10 i jednak przydał by się ten prop !

Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki

przyznaj SOG'a

fellowes85
 Wysłana - 8 luty 2010 12:06      [zgłoszenie]

mam tylko 5 ampulek i chcialbym zrobic 5tygodniowy lajtowy cykl jak napisalem poprostu dorzucic te deczke do stanabolu

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 8 luty 2010 12:08      [zgłoszenie]

z deczka to masz w glowie 0 wiedzy

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

przyznaj SOG'a specjaliście

szumak1234
 Wysłana - 8 luty 2010 12:08      [zgłoszenie]

pewnie 10 trza miec dokup 5taka i bedzie gites

szumak

przyznaj SOG'a

szumak1234
 Wysłana - 8 luty 2010 12:09      [zgłoszenie]

nawet sie nie rozbujasz

szumak

przyznaj SOG'a

Gumbas79
 Wysłana - 8 luty 2010 12:11      [zgłoszenie]

no to rób poco te pytania ?

przyznaj SOG'a

fellowes85
 Wysłana - 8 luty 2010 12:15      [zgłoszenie]

wiem ze deka sie dopiero rozkreca na 4tygodniu. Napisalem ze nie znam se na tyle w temacie SAA dlatego pytam was. Piszesz ze potrezbna 10 amp min ale nie chce sie obawiac sie o zablokowanie i DD. Pytam czy ta ilosc co mam jest w stanie cos zrobic ze mna chodzi mi o 100 tabletek stanabolu u 10ml deki

przyznaj SOG'a

szumak1234
 Wysłana - 8 luty 2010 12:19      [zgłoszenie]

masz czale deki po 2 ml ja na twoim miejscu jak braki z kasa to po cencie deki na tydzien lepsze to niz zmarnowac towar w 4 tygodnie a tak wogule to tega klepie od 6 tyg

szumak

przyznaj SOG'a

Gumbas79
 Wysłana - 8 luty 2010 12:24      [zgłoszenie]

a po 5 strzałach DD nie załapiesz ?!
1-10 deca 200mg ew
1-12 prop 100mg e2d
8-12 wino 30mg ed
inaczej nie widze !!!

przyznaj SOG'a

fellowes85
 Wysłana - 8 luty 2010 12:26      [zgłoszenie]

nie chodzi o kase ba akurat stac mnie na koks, tyle ze niechcilabym zaczynac duzych dawek chcialbym rozpoczac na tym co mam. Czy moze cos innego polecacie do stanabolu, kurcze pisza ze propionat dobrze ora z winem ale obawiam sie skutkow ubocznych stosownia tescia, mam deke i tego sie 3mam i mysle ze 200mg na tydzien wystarczy 4me z tym winem

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

stanabol+ deka czy propionat?

Strony: 1 2 3 4

<< ****DO KASACJI**** / actiVe - pierwsza próba. Prosze o pomoc. >>

Podobne: ZACZYNACIE KOKSOWAĆ, MACIE PROBLEMY - CZYTAĆ!!! | *** ODBLOKOWANIE CZYLI ŁAGODNY POWRÓT DO NORMALNOŚCI *** | Dyskusje o żarciu,treningu i innych czynnikach przełamujących stagnację. | Profilaktyka - Czyli czym zapobiegać/leczyć | DOPING I JEGO NASTEPSTWA - mlodzi czytajcie!! | IMPOTENCJA czytajcie!!!

Warto przeczytać: orbitrek do złożenia | orbitrek do składania | przed czy po najlepiej dawkowanie | hmb mega capsules dawkowanie | trening nóg dla piłkarzy | boli mnie głowa | prze czy po treningu dawkowac testosteron | DT 30min przed sniadaniem | fight club lodz | ćwiczyć systematycznie | X treme CLA | nitrobolon 2 dawkowanie dla początkujących | dawkowania różnych kreatyn | sztanga zalana betonem | najlpszy fatburner | trening na mase 165cm 45kg | 40 ml oliwy | trening na siłe nóg | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL