Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
nie zrobisz dobrze, cały cykl jest beznadziejny pisali wcześniej chłopaki co masz zrobić
Ekspert -
1265630303000
michalGRW
Wysłana - 08 lutego 2010 13:01
fellowes85 wszystkiego masz za mało żeby jakikolwiek cykl zrobić. Długość cyklu ma być taka aby środki zrobiły to co powinny a nie, że Ty chcesz 5 tygodni, bo więcej to za długo... Ja bym chciał żeby mnie w tydzień roz***ało Wogóle to leń jesteś i nie chce Ci się policzyć ile czego potrzebujesz i czekasz na gotowe a jak Ci napiszą to Ci nie pasuje...
1265630500000
Gumbas79
Wysłana - 08 lutego 2010 13:02
tak dobrze zrobisz ! daj propionatu 10ml e3d i będzie zaj.ebiś.cie !!!
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1265630554000
fellowes85
Wysłana - 08 lutego 2010 13:05
Gumbas79 teraz niewiem czy sie nabijasz czy serio mowisz???? Wiem ze mam malo towaru ale nie chce odrazu walic wiekszej ilosci. Prosze napiszcie cos na temat z czym polaczyc ten stanabol aby bylo si. Czy deke sprzedac i ile kupic ewentualnie propa i jaki odblok. dzieki pany
1265630745000
Aras84
Wysłana - 08 lutego 2010 13:11
to rób jak chcesz ale nie truj dupy każdy Ci pisze, że masz za mało - to znaczy, że nic nie poczujesz, nic nie zrobisz na takiej ilości albo zrobisz jak Ci każdy radzi albo rób sobie tak jak chcesz tylko ne oczekuj żadnych efektów
Ekspert -
1265631113000
Gumbas79
Wysłana - 08 lutego 2010 13:19
widziałeś ****a co ty piszesz 10ml co to za dawka ? 1-6 prop 100mg powtarzam miligram nie mililitr !!! 2-6 wino 30 mg ed i nie mów mi że chciałeś 5 tygodni bo krócej się nie da
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1265631555000
fellowes85
Wysłana - 08 lutego 2010 13:20
napisalem wyzej co mam dokupic do tego stanabolu i ile i jaki odblok, tak trudno odpowiedzie?
1265631656000
michalGRW
Wysłana - 08 lutego 2010 13:25
Gumbas on nadal nie rozumie. fellowes sprzedaj wszystko pieniądze przeznacz na szame i suple. Albo kup sobie mietka A jak chcesz się kłuć to poleć propa: 1-6 100mg e2d Temat chyba został już wyczerpany.