Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam! mam troche nietypowe pytnie- psozukuje srodkow uspokajajacych nie to zebym byl jakis wariat, ale bylem troche nerwus a teraz po 1 lajtowym cyklu 2 miechy temu mi czasem odpier**** w nieodpowiednich momentach (moj ulubioony wykladowca wie o co chodzi)... z gory dzieki za pomoc hyhy
idz do psychiatry , nie ma w tym nic zlego, on pomoze profesjonalnie .
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/] ------ Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -
1116786176000
Irokez
Wysłana - 22 maja 2005 20:24
a nie do psychologa??
wierz w siebie bo religie moga zawieść ; )))
1116786244000
_Czorny_
Wysłana - 22 maja 2005 20:27
relanium najlepiej dozylnie
Znawca -
1116786454000
lifter
Idz po skierowanie do rodzinnego, on cie posle gdzie uzna za stosowne... Mam nadzieje ze nie szukasz srodkow do kupienia bo to by bylo wbrew regulaminowi sfd i musial byc ci skasowac post...
Ekspert -
1116786467000
DarkX
napisalem do psychiatry, psycholog duzo nie moze , psychiatra ma cala game odpowiednich srodkow na wszystko prawie pod reka, lacznie wlasnie z roz***akmi powstalymi chocby na skutek deregulacji hormonow.. a czym jest pizganie saa? rozne nagle ataki leku, agresji itp do tez psychiatra slowem idz za free na kase chorych da ci papu pillsy i gra.
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> [http://www.sfd.pl/temat204851/] ------ Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
Ekspert -
1116786478000
micen ZASŁUŻONY
Wysłana - 22 maja 2005 20:34
Herbatka z melisy 2 x dziennie. Działa. Agresja schodzi na zero.
Zmieniony przez - micen w dniu 2005-05-22 20:34:47
heh troche mnie zle zrozumieliscie, jestem spokojny jak aniolek ale zdaza sie w pewnych okolicznosciach ze troche mnie trzepie niestety... no i w tym rzecz, ze przeszkadza to mi tylko w jednej sytucji (na zajeciach!) i nie chce zeby mnie wyku*** z uczelni wiec pytam co uspokaja kumpel mial podobnie to pil neo spasmine przed lekcjami - dzialalo
1116790943000
Uriel
Wysłana - 22 maja 2005 21:57
Carbamazepine (Tegretol) - bierz i nie marudź!
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Ekspert -
1116791869000
Kazam
Wysłana - 22 maja 2005 22:21
na mnie tam ganga dziala uspokajajaco...
SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND... SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...
SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -
1116793315000
Uriel
Wysłana - 22 maja 2005 22:23
Kazam na Ciebie to i zroochanie Cie w doopsko dziala sympatyzujaco na Twoją psychę - więc lajt
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.