sprzęt treningowy: RĘKAWICE BOKSERSKIE - pytania tylko tutaj !
Ganseki
Wysłana - 10 lutego 2010 16:36
No to żeście rzeczywiście pomogli, nie ma co. Że są w niskich cenach to i ja wiem :] Sam kazałeś tutaj napisać :], a teraz wysyłasz gdzie indziej. Może lepiej byś wtedy w ogóle się nie wcinał. Bez urazy, ale nic nie pomogłeś, tylko pospamowałeś troche..
FC Barça més que un club …
1265816214000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 10 lutego 2010 18:43
Ganseki to że zakładasz osobny temat po czym zostajesz przeniesiony do C/S to jedno, teraz tutaj piszesz i dalej Ci źle. Wielkie mi zastanawianie na rękawicami miedzy 60-70 zł, tutaj jedynie można się estetyką kierować i tyle.
Chyba nie masz racji bo wg. mnie to ty robisz w tym momencie zamieszanie. 1.Napisałem w dziale UDERZANIE, gdzie wg. mojego mniemania powinien znaleźć się temat o RĘKAWICACH do MMA/wolnej walki etc. W ogóle nie rozumiem dlaczego został temat przeniesiony. 2.To przez ciebie i tylko przez ciebie pisałem w innych działach, bo tak mi doradziłeś (wiem, że więcej takiej bezproduktywnej rady nie wezmę pod uwagę) 3.Zamiast od razu napisać konkretną odpowiedź, to nie wiem w jakim celu piszesz jakieś niepotrzebne pierdoły które mnie nie interesują. Pytam o coś a piszesz o czymś innym (PO CO !?). 4.Tyczy się też 3 punktu. Rękawice cena od 59-79zł więc trochę więcej. Skądś się ta różnica cen bierze, dlatego chciałem się poradzić osób bardziej doświadczonych (widać nie ciebie), ale zauważyłem żeby najlepiej nie pytać.
Zmieniony przez - Ganseki w dniu 2010-02-10 19:52:05
1265827777000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 10 lutego 2010 19:58
1.Napisałem w dziale UDERZANIE, gdzie wg. mojego mniemania powinien znaleźć się temat o RĘKAWICACH do MMA/wolnej walki etc. W ogóle nie rozumiem dlaczego został temat przeniesiony. Krav maga nie zalicza się do uderzanych, to samo MMA. Więc zastanawiaj się dalej
2.To przez ciebie i tylko przez ciebie pisałem w innych działach, bo tak mi doradziłeś (wiem, że więcej takiej bezproduktywnej rady nie wezmę pod uwagę) To zakładaj dalej tematy w nieodpowiednich działach
Zamiast od razu napisać konkretną odpowiedź, to nie wiem w jakim celu piszesz jakieś niepotrzebne pierdoły które mnie nie interesują. Pytam o coś a piszesz o czymś innym (PO CO !?). Po to żebyś nie pisał więcej pierdół w działach nieprzeznaczonych do tego.
kravka jest sportem, o którym dyskutuje sie w dziale Combat/Samoobrona, a nie tu. Tak samo, jak mamy Ci doradzić rękawice do MMA, czy inne otwarte, skoro w sportach uderzanych używa się pełnych zabudowanych? Weź Ty sie zastanów.
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
Wg mnie Krav maga w ogóle nie jest sportem no ale to już jest inna kwestia Dokładnie nie podoba się to wypad z uderzanych i ludziom nie zawracaj gitary
"Wylewając pot na treningu, oszczędzasz krew w czasie walki" "On the street nobody can hear you tap out"
1265829908000
Ganseki
Wysłana - 10 lutego 2010 22:36
A uważam, że to sport? Bo wg.mnie to system walki. Chciałeś popisać się w tym momencie swoja błyskotliwością. Widzę że przez większość tych swoich 19 lat to uderzałeś lub cię uderzano zamiast nauczyć się kultury...
Poza tym nie wiedziałem, że jest sport o nazwie "uderzanie", jak tak to sorry że umieściłem w nim post :]
1265837797000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 10 lutego 2010 22:43
Weź zacznij czytać ze zrozumieniem człowieku. I jak chcesz spamować to do spam postu a nie w tym temacie.
Chciałbym kupić sobie sprzęt do Muai Thai - ochraniacze na golenie i rękawice. Czy możecie polecić jakiś sklep w Warszawie (centrum, ew. Wola, Bemowo), w którym można kupić raczej tani sprzęt (chodzę czysto rekreacyjnie, więc jakość nie gra dla mnie wielkiej roli - czynnym zawodnikiem nigdy nie będę). Widziałem rękawice i ochraniacze w GO Sporcie w Wola Parku, ale nie wiem, czy w sklepach takich sieci sportowych nie przepłacę.
Z góry dziękuję za pomoc.
1265892626000
Piaskowy
Wysłana - 11 lutego 2010 15:41
Ja mam green hille (rekawice) za ~80zl z GO Sportu i jestem z nich zadowolony, a jesli chodzi o ochraniacze to zalezy jakie chcesz. Szmaciaki czy pancerne. Jesli szmaciaki to w sumie jakiekolwiek, a ich ceny to ~30zl. Pancerne sa drozsze i bylo juz o nich mase postow trzeba tylko popatrzec :)