sprzęt treningowy: RĘKAWICE BOKSERSKIE - pytania tylko tutaj !
Aniolekkk
Wysłana - 14 października 2009 16:27
mam wielka prosbe do posiadaczy rekawice daniken fight czy ktos moglby wstawic fotke swoich rekawic ? bo to sklepowe zdjecie jest troche ubogie bylbym bardzo wdzeczny
moze to nie temat do rekawic ale nie chcialem zakladac nowego tematu:
opłaca się zainwestowac w sciagacze stawu skokowego ? co one daja ? bo widze ,ze duzo ludzi ich uzywa na SW ?
1256140732000
koks11111
Wysłana - 27 października 2009 23:30
Kupiłem rękawice Masters RPU-2. Niestety w trakcie pierwszego treningu na worku odczuwałem ból na małym palcu lewej ręki. Gdy po treningu zdjąłem rękawice miałem zdartą dużą część skóry z palca. Czy to tak może być, że rękawice są "niewyrobione" i się "rozepchają" czy to jakaś wada danej rękawicy? Bo w prawej wszystko jest. I nie wiem czy czekać aż się wyrobią, czy lepiej zgłosić reklamację póki nie minęło 14 dni od kupna. Odpiszcie jak najszybciej, bo czas nagli.
1256682604000
tommy0
Wysłana - 28 października 2009 00:37
opłaca się zainwestowac w sciagacze stawu skokowego ? co one daja ? bo widze ,ze duzo ludzi ich uzywa na SW
Wielkich pieniędzy to one nie kosztują, a przede wszystkim utrzymują ciepło. Staw skokowy jest narażony na kontuzje ,więc powinien być cały czas rozgrzany.