spray do butow i bedzie okejos, sam kiedys uzywalem teraz mi jakos nie wieje z rekwic :D ja sam bije teraz w sandee moze pol roku i jestem zadowolony tajska firma smie twierdzic, ze nie odstaje od calej reszty syjamskich najtansza strona jaka znalazlem u mnie http://www.fightgloves.co.uk/ nie wiem jak z wsylka do pl
"okej ,może mam od koksów jakiś pot bardziej śmierdzący i dlatego"-rece mi opadly... teraz wyklaruj dlaczego?
a tak swoją drogą Lady, czy od wietrzenia rękawic np na balkonie/oknie/parapecie/itd ;) skóra Ci nie twardnieje i nie robi się sztywniejsza a co za tym nie pęka?
Moja trzecia para(Twins'y,po Masters'ach i Fairtex'ach) ma DOKŁADNIE dziurę w tym samym miejscu gdzie dwie poprzednie czyli styku palca wskazującego ze skórą. Pojęcia nie mam czy to defekt rękawic(bo akurat w tym miejscu skóra nie ma żadnej podkładki),czy mokrej skóry która szybko schnie i twardnieje,czy mojej ręki? :) Taki offtop :)
Hart ducha i siła woli
1247467932000
mean_girl
Wysłana - 14 lipca 2009 10:46
mam do Was pytanie jakie rękawice byście mi polecili , jestem dziewczyną waże 59kg trenuje MT.