Dobra koniec głupich pytań. Teraz zadam pare mądrych pytań i proszę o mądre odpowiedzi, bo nie chce już pisać kolejnych postów :) Więc prosze o odpowiedź na moje pytania i ja już więcej ich zadawać nie potrzebuje :) Myślę, że nikt nie bedzie miał problemów z odpowiedzią na te pytania,
1. Miał ktoś rękawice firmy raja? Nie mam ich gdzie przymierzyć w stacjonarnym sklepie w Warszawie a nie chce odrucać ich kupna.
2. Jeśli nie Raja z powodu tego, że mogą być ciasne, co może być alternatywą poza windy, twins i innymi modelami raja? Z twinsa podobają mi się nawet te:
http://allegro.pl/item658522484_twins_profesjonalne_rekawice_12oz.html , ale te też moga być zbyt ciasne :)
3. Jakie everlasty? Czy jakiś model everlastów dorównuje jakościowo tym raja i nie jest przy tym o sporo droższy?
Prosze o odpowiedzi na te 3 powyższe pytania, ja bede zadowolony i wy, bo chce się tylko tego dowiedzieć i koniec z głupimi postami i pytaniami. Prosta sprawa :) Nie wykluczam też everlastów mimo że nikt nie polecił jakiegoś konkretnego modelu. Prosze o pomoc z tymi 3 pytaniami, wszyscy będą wtedy zadowoleni.
Zmieniony przez - eminem767 w dniu 2009-06-10 14:02:13