sprzęt treningowy: RĘKAWICE BOKSERSKIE - pytania tylko tutaj !
eminem767
Wysłana - 08 czerwca 2009 17:56
no to chce kupić te ręakwice, ale jedyne odpowiedzi jakie dostaje to kup te lub kup tamte... A te raja można gdzieś dorwać w jakimś sklepie w Warszawie czy tylko allegro?
"Waga / Rozmiar Waga rękawic podawana jest w uncjach – OZ. 1 uncja to 28,4 gramy, więc rękawice 10 OZ ważą 284 gramy każda a 12 OZ 340,8 gramów. Oczywiście im rękawice cięższe tym również większe tym na większą dłoń. Najczęściej wybierane rękawice to 10 i 12 OZ. Są to rękawice na normalnej wielkości męskie dłonie. 8 i 10 OZ dla młodszych i mniejszych bokserów a 14 OZ dla „olbrzymów”."
No to oz przekładają się na rozmiar czy nie? O.o
1244476614000
zlodar
Wysłana - 08 czerwca 2009 17:58
d**** d**** na forum uwaga to jest d****!!!!
1244476717000
Rambaa
Wysłana - 08 czerwca 2009 17:58
człowieku wyrwałeś sie chyba z seerialu kapitan bomba i na nazwisko masz torpeda ;d no ****a mac nie wierze a jak przymierzysz i beda dobre to nie kupisz bo co ?? mysle ze w warszawie mozna dostac takie rekawice raji ponieważ warszawa to nie bobrowniki pstre i pare sklepow z akcesoriami jest ;d
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Spamers Squad A Jak
1244476730000
Tyfran3
Wysłana - 08 czerwca 2009 18:00
Jak będziesz trenował dwa razy w tyg to moze ci wstarczą na lata moje windy są już na wykończniu a mam je z 9 miesięcy, tyle że były duuuuużo używane. Jak nie jesteś d****em to już nic nie pisz w tym temacie bo się ośmieszasz
Ojca oszukasz, Matkę oszukasz, Życia nie oszukasz...
1244476808000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 08 czerwca 2009 18:01
kuźwa... odpowiadam ostatni raz
oz to WAGA może minimalnie różnią sie rozmiarem, chociaż moje Danikeny 8 są takiej samej wielkości jak 12 z Twinsa
Raja nie są inaczej profilowane - mają po prostu dłuższą tą część przy nadgarstku. To jest jedyna róznica boksuje sie w nich tak, jak w każdych innych są bardzo dobrej jakości i warte swojej ceny śmiało możesz brać w sklepach stacjonarncyh ja osobiście ich nie widziałam
koniec tematu...
EDIT: panowie, ja rozumiem, że kolega jest irytujący, ale panujcie nad językiem
Zmieniony przez - Lady M w dniu 2009-06-08 18:02:54
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
dobra proponuje zamknac ten temat zeby juz nie bylo pytan w stylu ile trzeba miec kłaczków na rzepie zeby rekawica dobrze sie trzymala ;d
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Spamers Squad A Jak
1244477177000
eminem767
Wysłana - 09 czerwca 2009 12:49
Dobra, tylko Lady M odpowiada jakoś sensownie na pytania, no możejeszcze ktośsię przewinął, areszta tylko komentuje i robi się smietnik. Jedziecie po mnie a przez kilka stron nie dowiedziałem się praktycznie niczego. Żadnych konkretów. Może podsumuje wszystko czego się dowiedziałem, a ktoś się do tego odwoła, bo widze ze mike tyson walczył w gównianych rekawicach everlasta których nikt nie poleca :)
Lady M - mówiłaś że ten model raja mają dłuższa część przy nadgarstku, ale porównując je z everlastami fighter czy EV1-R AIBA nie zauwazyłem tego, wręcz przeciwnie. Dowiedziałem się, że są bardziej stosowane w tajskim boksie. I teraz może ktoś będzie potrafił odpowiedzieć (albo z braku wiedzy napisze jaki to jestem głupi) czy w mma stosuje się poza rękawicami do mma bez placów rękawice bokserskie czy te bardziej przeznaczone do tajskiego czy nie ma różnicy między nimi?
Nikt nie polecił żadnych everlastów. Dlaczego? Może i przereklamowane ale czy nie ma żadnych dobrych modeli?
Jak narazie poleciliście tylko konkretny model raja, i inne firmy. Więc poprostu odpowiedzcie mi na te pare pytań które zawarłem w tym poście i jest koniec gadki, już nic nie bede miał potrzeby pisać. Napiszcie jakie są dobre everlasty, odwołajcie się dotego co wyżej napisałem, poleccie jeszcze pare konkretnych modeli i to wszystko. Nic więcej nie chce i tyle chce od samego poczatku :) Więc prosze osoby które mają jakąś wiedze to ta rozmowa się zaraz skończy. Bo jak narazie to żadnych konkretów od więcej jak 2 osób nie dostałem. I nic więcej już nie chce :)
Zmieniony przez - eminem767 w dniu 2009-06-09 13:00:14
1244544583000
koks4444
Wysłana - 09 czerwca 2009 13:27
zaśmiecasz dobry temat zadajesz głupie pytania i dostajesz takie odpowiedzi pujdz do sklepu zmierz i zobacz i skończ k**** spam.
choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wysynem w tej dolinie ...