Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1051 razy
słowa kluczowe: sposob  tradzik 
Autor

sposob na tradzik

zibill

Wysłana - 24 sierpnia 2009 09:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Mam pewien problem zwiazany z moja twarza ;d Z gory mowie ze bylem juz u dermatologa nie raz.Wydalem u niego chyba tylko pieniadze i nic wiecej.JAki kosmetyk\lek polecacie na tlusta cere ?? Raz mialem jakis plyn co wysusza bardzo malo go nakladalem a skora tak mi wyschla że ze mnie schodzila...Macie jakies sprawdzone sposoby ?Staram sie odp odzywiac pije duzo wody i wogole.Jeszcze od tradziku mam ''malinowy'' nos co mi tez przeszkadza i dermatolog nic na to tez nie poradzi przypisze tylko drogie leki i wiecej nic go juz nie interesuje :D Prosze o pomoc.Z gory dziekuje.Mam 17 lat a wiec jestem jeszcze mlodym czlowiekiem ;DCZy zel garnier czysta skora bylby dobrym wyborem ?

Zmieniony przez - zibill w dniu 2009-08-24 09:34:49

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 sierpnia 2009 10:03 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dzejsu

Wysłana - 24 sierpnia 2009 10:03    Edytuj Cytuj
ja mam ten zel kolego i nie widze zadnej roznicy po jego stosowaniu. Trzeba tez jednak dodac, ze na kazdego moze on dzialac inaczej. Jesli moglbym Ci cos polecic to produkty L'oreala, u mnie sie sprawdzaja. L'oreal men expert pure & mat- to jest zel nawilzajaco- matujacy, ktorego uzywam. kolo 30 zl w sklepie. pozdr

Zmieniony przez - dzejsu w dniu 2009-08-24 10:04:42

" What you do in life, echoes in eternity. "

nioonia

Wysłana - 24 sierpnia 2009 12:52    Edytuj Cytuj
mamy sposob... wyszukiwarke
Specjalista -

zibill

Wysłana - 24 sierpnia 2009 20:14    Edytuj Cytuj
szukalem juz ;D

yaru89

Wysłana - 25 sierpnia 2009 12:18    Edytuj Cytuj
Ja dużego trądziku nie mam ale czasem wychodza mi takie wieksze syfy w malych ilościach i to brzydko wygląda to poszedlem do dermatologa i powiedział mi że do 21 roku życia trądzik jest normalny a dopiero potem sie podejmuje leczenie a że ja mam 20lat to powiedziała mi że można spróbować żeby zmniejszyć nasilenie.
i zapisała mi takie cos : Tetralysal , Trilac i Zineryt
Dzisiaj mam pierwszy dzień stosowania to nic więcej nie moge powiedzieć :P

Criplo

Wysłana - 25 sierpnia 2009 12:29    Edytuj Cytuj
Tetralysal + epiduo - powiem ci ,ze ja mialem mocny w wieku 21lat - po 2miechach na tetra + epi 0 syfów doslownie 0 do tego kazala mi myc morde woda mineralna + uzywac kremu nawilzajacego 30min po epiduo na bazie wody i nareszcie po komplekasach :<

Stefano616

Wysłana - 29 sierpnia 2009 01:33    Edytuj Cytuj
zdrapac,zalac watke spirytusem, denaturatem(opcionalnie) i przylozyc na zdrpanego, wycisnietego syfka

Ciastkoo

Wysłana - 29 sierpnia 2009 01:52    Edytuj Cytuj
Po pierwsze napisz jak dbasz o skore czym czyscisz ile razy jakie kremy itp

po 2 byles u dermatologa - tylko co na to info ma pomoc napisz co stwierdzil jakie leki, masci przepisal jak dlugo je stosowales, moze jakies zabiegi robiles?

Tradzik jest choroba ktora niekiedy trzeba leczyc dlugo niestety

jjaarraass

Wysłana - 29 sierpnia 2009 14:13    Edytuj Cytuj
proponuje drożdże na mnie działaja myśle ,źe na ciebie też powinny , gainer czysta skora to jakis shit nic mi on nie pomagał , inne maści na trądzik itp może dawały efekt ale na jakiś czas

kuki611

Wysłana - 29 sierpnia 2009 19:31    Edytuj Cytuj
drożdze dobrze pomagają ale na krótki czas trzeba je żreć non stop ......... ale efekty są widoczne
ja zajadam sporadzcynie bo nie ma u mnie masakry tylko zaczerwienienie i sie z tym męcze, ropniaki mi nie wyalają

Zmieniony przez - kuki611 w dniu 2009-08-29 19:34:12

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.