Siemanko! Mam pytanie czy drobne sparowanie w domu z kolegą w rekawicach moze zaszkodzic zdrowiu?? Nikt z nas nie mial do czynienia z boksem. Co o tym myslicie? Czy jakis tam bol glowy po uderzeniach cos oznacza? Tylko nie piszcie ze mamy isc na sekcje bokserska;p
Oczywiście że może. Ale tylko wtedy gdy bez umiaru będziecie się napierdzielać. Sparing to nie zawody. Nie musicie za wszelką cenę znokautować przeciwnika. Ale prawda jest taka że jak nie mieliście do czynienia z boksem to tego sparingiem nie będzie można nazwać.
Ps. Ból głowy to rzecz normalna. No ale ja nie czuje jaki to ból więc nie mogę powiedzieć czy to coś normalnego czy wręcz przeciwnie.
Zapisz się na sekcje.
1257447556000
ImNotEmo
Wysłana - 05 listopada 2009 20:00
Oczywiście że jest to niebezpieczne! Idźcie na sekcje bokserską.
1257447600000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 05 listopada 2009 20:01
1) O jakim Ty sparingu mówisz jak nawet w gardzie stać nie potrafisz?? 2) Bij się z nim między szafkami i skończy się to szybko rozwalonym łbem o kant mebla.
Lepiej gdzieś na polane idźcie bo jak walniecie o kant to dupa.. Dobrze by było jakbyście mieli szczęki i ochraniacze na głowę. Fajna sprawa takie sparingi, tylko trzeba mieć trochę kasy na te ochraniacze i rękawice.
"O swoim szczęściu dowiadujemy się od innych."
1257449431000
tommy0
Wysłana - 05 listopada 2009 20:32
Taa...bardzo fajna, tylko co one mają na celu poza ewentualnym uszkodzeniem mózgu, bądź innych części ciała?
1257449559000
Packman90
Wysłana - 05 listopada 2009 20:36 Usunięty przez Lady M za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
Co ty k***a wiesz o spamowaniu???
1257449788000
Rambaa
Wysłana - 05 listopada 2009 20:40
moj radar wykryl jedno glupie pytanie i jedną jeszcze głupszą odpowiedz ....
idzcie na sekcje uczcie sie poprawnie na sekcji dostaniecie sprzet (w wiekszosci tak jest ) i zamiast narazie wydawac kase na sprzet lepiej wydac na sekcje
o ****a 2 glupsze odpowiedzi
Zmieniony przez - Rambaa w dniu 2009-11-05 20:41:00
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Spamers Squad A Jak
1257450000000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 05 listopada 2009 20:41
tak sie zastanawiam - "sparingi" w domu i bez techniki to ja sobie organizowałam za szczeniaka z młodszym bratem i zawsze sie to kończyło czyimś rozwalonym łbem
Co o tym myslicie?
czy jak powiem, że to totalnie bez sensu, to odpuścicie?
Czy jakis tam bol glowy po uderzeniach cos oznacza?
po takiej bezsensownej bijatyce po nieobitych głowach? np. lekkie wstrząśnienie mózgu.
Tylko nie piszcie ze mamy isc na sekcje bokserska;p
idźcie na sekcje bokserską
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."
Packman90 daruj sobie wyzwiska bo takich tematów już były setki. Niech się chłopy okładają cepami i rozwalają twarze bo przecież to same korzyści <brawo> a technike możecie na worku trenować Owszem można ale trzeba umieć boksować i mieć jakieś zaplecze treningowe. W innym wypadku sobie ręce można rozjedwabić!