Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

spalacze tluszczu

fincz

Wysłana - 01 kwietnia 2006 20:33    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Seewy z działu 'Trening'.

Sprawdź swoje BMI

witam, mam prosbe o doradzenie mi jakiegos dobrego sprawdzonego spalacza tluszczu. chce sie go pozbyc glownie z brzucha. robie od 10 dni a6w. i chcialbym, zeby cena tez byla w miare rozsadna :)zeby nie kosztowalo mnie to wiecej niz 80-100 zl na miesiac. z gory dzieki :)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 kwietnia 2006 21:28 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

salaros

Wysłana - 01 kwietnia 2006 21:28    Edytuj Cytuj
2x TSE

Jeżeli ktoś nie przekracza możliwości własnego organizmu - to niech nie liczy na rozwój

raposo

Wysłana - 01 kwietnia 2006 21:32    Edytuj Cytuj
j/w
thermo speed extr. x2

fincz

Wysłana - 01 kwietnia 2006 21:59    Edytuj Cytuj
czy to jest to http://www.allegro.pl/item93757126_olimp_thermo_speed_extreme_spalanie_na_maxa_.html
taka sama nazwa, tylko nie ma w niej 2x :)ile razy dziennie zalecacie branie tego? i przez jak dlugi okres czasu? dodam, ze na silownie chodze 3x w tygodniu, ale to jest trening, tylko zeby troche "przypakowac" . z aerobow korzystam raz w tygodniu (rower 40 min) i robie od 10 dni a6w. czy w takiej sytuacji tez beda widocznie efekty po stosowaniu tse?

raposo

Wysłana - 01 kwietnia 2006 22:13    Edytuj Cytuj
tak to jest to
a x2 tzn, ze dwie sztuki tego
dawkowanie znajdz w wyszukiwarce

i dodaj wiecej aerobow.
+ odpowiednia dieta.

fincz

Wysłana - 01 kwietnia 2006 22:18    Edytuj Cytuj
ok dzieki za odp czyli mam rozumiec, ze z mala iloscia cwiczen aerobowych ten srodek moze nie dac efektow, tak? a jeszcze jedno? czy uzywanie dodadkowo pasu neoprenowego cos da?

Jacek1976

Wysłana - 02 kwietnia 2006 21:26    Edytuj Cytuj
Na mnie Thermo Speed wogóle nie działał. Wziąłem 2 opakowania po 4 kapsy dziennie (do tego jeszcze L-Karnityna Forte Plus i HMB) i zero efektów. Dosłownie ZERO. Nic mi w pasie nie ubyło. A ćwiczyłem w tym czasie bardzo dużo.
Teraz biore Fat Burner Extreme firmy Dymatize i mogę powiedzieć, że działa bardzo dobrze. W ciągu dwóch tygodni ubył mi ponad 1 cm w pasie. Jak mi się skończy opakowanie to chce kupić jeszcze Dyma Burn Extreme. Efekty powinny być jeszcze lepsze gdyż ma jeszcze lepszy skład.

SneS

Wysłana - 02 kwietnia 2006 23:05    Edytuj Cytuj
a miales odpowiednia diete?

ONE WORLD ONE WAY [t]
Znawca -

TKD_Bany

Wysłana - 02 kwietnia 2006 23:30    Edytuj Cytuj
pewnie ze cwiczyles ale moze za duzo jadles ?? osobiscie znalem ziomka co bral thermal pro zagryzajac hamburgerem i tez mu to nie dalo nic . blad prawdopodobnie znajdowal sie w twojej diecie, jesli takowa istniala.

Zmieniony przez - TKD_Bany w dniu 2006-04-02 23:31:01

actiVe

Wysłana - 03 kwietnia 2006 12:43    Edytuj Cytuj
ale tego thermo speed w 2x po 90 czy 2 x po 120 kaps?

SFD Team, na forum od 2002-10-05

TKD_Bany

Wysłana - 03 kwietnia 2006 13:17    Edytuj Cytuj
TSe jest mocniejsze, i w grunicie rzeczy tansze od TS.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

spalacze tluszczu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.