Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

spalacze tluszczu

SFD

Wysłana - 21 sierpnia 2004 23:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czesc. Co wziasc fat burnera olimpu czy rippera?dzieki.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 sierpnia 2004 23:32 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

sebciol

Wysłana - 21 sierpnia 2004 23:32    Edytuj Cytuj
dieta i dieta a jak to nie pomoze to EFKA pomoze napewno

Las jest dla mnie wytchnieniem...
Lecz mięsni siła dzikim pragnieniem...

SzoHo18

Wysłana - 21 sierpnia 2004 23:58    Edytuj Cytuj
a ile lat masz?

¤¤ członek-mafia.suple.hardcor.pl ® ¤¤

¤¤ Wejdz na pajacyka [http://www.pajacyk.pl] ¤¤

Mam braki jak każdy , staram sie je zawsze minimalizować, aby pomagac sobie i innym®
Specjalista -

SFD

Wysłana - 22 sierpnia 2004 09:12    Edytuj Cytuj
15. Mam diete ale chcialbym sie czyms wspomoc.. Teraz idzie rok skolny a wracam cos kolo 5 prawie codziennie i juz poza silownia nie mam na nic czasu.

SFD

Wysłana - 22 sierpnia 2004 09:58    Edytuj Cytuj
hm.. do szkoly mam troche drogi (15 minut dosc szybkiego marszu) oczewiscie dochodzi wf oraz wniektore dni rower i koszykowka. Chyba ze polecacie jakisw inny suplement.Dzieki

zyz

Wysłana - 22 sierpnia 2004 22:31    Edytuj Cytuj
sebciol hrhr to sie chwali

Jesli fatburner OLIMPU to ten plus to ekhm sam zapach odchudza
Ripped spoko ale chodzi ci o ten z efa czy bez ?
Jeszcze fajny jest Treca tfb.

Ale jakby nie patrzec to co powyzej wypisalem*****a daje bez suplementu DIETA firmy DIETA wiec bez tego supla nic nie zdzialas
Do tego przydalyby sie aerobu 3-4x w tygodniu z poczatku 30-45 minut i z czasem zwiekszac

EDIT: Zreszta w twoim wieku darowalbym sobie to i walnal porzadna diete + wysilek ( aeroby ).

Zmieniony przez - zyz w dniu 2004-08-22 22:33:19

Siłownia PROGRES - Bytom.

www.pajacyk.pl

Znawca -

sebciol

Wysłana - 22 sierpnia 2004 23:09    Edytuj Cytuj
zyz ma racje najlepsze spalacze to DIETA marki DIETA gosciu w tym wieku odpusc spalacze a zwlaszcza te z EFKĄ pomecz sie troche ogranicz ilosc tluszczy i wegli prostych zwlaszcza tych pochodzenia made in PĄCZEK itp. zobacz co mama daje na talezu i popros by ograniczyla na nim tluszczyk w sosach zrezygnuj z napoji typu cocacola ja juz nie pamietam jak smakuje samymi restrykcjami spalilem 15kg i dopiro wtedy wykozystalem EFKĘ i spalilem jeszcze 10kg ale bylem wtedy troszke starszy no i warunek bezwzgledny to konskie zdrowie bo EFKA potrafi wykonczyc pozdro i przyjemnego palenia tluszczyku

zyz

Wysłana - 22 sierpnia 2004 23:11    Edytuj Cytuj
Dokladnie / i ogranicz slodycze przedewszystkim

P.S. Ostatnio widzialem diete co prawda masowa - czekolada, snickers itp. rzeczy sie tam pojawialy ahh szkoda ze nie mam logoof z gg :/

Siłownia PROGRES - Bytom.

www.pajacyk.pl

Znawca -

SFD

Wysłana - 23 sierpnia 2004 15:22    Edytuj Cytuj
hm..slodycze jadam zadko, coca coli nie pije... e-e mam sobie darowac te wspomagacze? A zaluzmy ze nie bede mial czasu poza silownia (i weekendem oczewiscie) na areoby:/?

sebciol

Wysłana - 23 sierpnia 2004 22:44    Edytuj Cytuj
stary wypelnij profil bo nic o tobie nie wiemy procz tego ze masz 15lat i tego ze w tym wieku wszystko na efedrynie nie dla ciebie!!!ile juz spaliles a ile ci zostalo to wszystko wazne a tego nie wiemy,jaka jest twoja budowa.wiem jedno ze dieta,ciezka praca i cierpliwosc to bedzie to czego potrzebujesz.ze wspomagaczami ze wzgledu na twoj wiek to dalbym sobie spokoj.fatburnery dzialaja bardziej jak placebo.ja bralem tylko olimp i thermal pro wiec pierwsze hmmmm szkoda bylo kasy a drogie bardzo skuteczne ale tez niebezpieczne a reszty supli nie znam bo nie bralem zreszta mozna na sfd wszystko o nich znalezc.pozdro i do roboty

SFD

Wysłana - 24 sierpnia 2004 10:31    Edytuj Cytuj
Do tej pory przez miesiac zjechalem kolo 4 kg wagi(diete mam od 2 tygodni i przed nia sie wazylem). Nie bede bral zadnych suplementow skoro tak uwazacie ze bedzie lepiej. Dzieki za pomoc wszystkim.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

spalacze tluszczu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.