Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

spalacz tłuszczu dla dziewczyny!

D0N JUAN

Wysłana - 14 lutego 2009 12:28    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam,

potrzebuje spalacz tłuszczu dla dziewczyny, ona ma 18 lat, 180 wzrostu i wazy jakies 76 na jej wadze na mojej 81 no i moglaby mniej heeeeh, potrzebuje cos skutecznego, NIESZKODLIWEGO, żeby nie waliło jej po wątrobie i żoladku itd, przede wszystkim liczy sie brak skutków uboczonych, co mozecie polecic? cena nie gra roli liczy sie skutecznosc, powiedzcie przez ile sie to bierze + jakie dawki, ona oczywiscie teraz pilnuje węglowodanow i mowie jej co ma jeśc czego nie, wiec z dietą bedzie dobrze, do tego basen 3-4x w tyg. i bardzo wazna rzecz - czy cisnienie rośnie przy spalaczu? jaki spalacz dla niej polecicie?

bardzo na Was licze, dziekuje z góry na pomoc, pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 lutego 2009 12:32 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Venomik

Wysłana - 14 lutego 2009 12:32    Edytuj Cytuj
Napisz najpierw jak naprawdę się odżywia. Nie pokładaj magicznych mocy w spalaczach, poprawienie diety da więcej korzyści.

D0N JUAN

Wysłana - 14 lutego 2009 12:39    Edytuj Cytuj
wiesz no ja jej nie moge narzucic w 100% diety , sam to przestrzegam ona róznie, ale ona juz w miare diete bedzie trzymac, minimalna ilosc węglowodanow - ZERO SŁODYCZY, białko w miare mozliwosci jak najwiecej, ryż zamiast ziemniakow do obiadu, ciemne pieczywo, duzo warzyw, owoców, wino czerwone od czasu do czasu, to wszystko... wiesz z dziewczyną diety to nie tak jak u mnie ja to moge co do grama trzymac diety ona nie...

da sie cos z tym zrobic?? co ona ma wziasc?? i czy rosnie cisnienie/temp od spalacza??

na basenie bede cisnął mocno bedzie plywala 4-5 kilometrow tygodniowo !!

Morales_37 Zdrowa Kuchnia

Wysłana - 14 lutego 2009 13:04    Edytuj Cytuj
Czyli nie ma diety i nie wie jak się odżywiać. Ale wie, że potrzebny jest spalacz?

Nie doradzam ludziom leniwym!
Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -

D0N JUAN

Wysłana - 14 lutego 2009 13:11    Edytuj Cytuj
hehehe :) no powiedzmy :) ona w ogole wolną przemiane materii ma zauwazyłem, a to że nie cwiczy to inna sprawa... teraz dopiero ją przycisne

Zmieniony przez - D0N JUAN w dniu 2009-02-14 13:14:39

Morales_37 Zdrowa Kuchnia

Wysłana - 14 lutego 2009 13:14    Edytuj Cytuj
To znaczy, że spalacz nie jest potrzebny. Bez diety i treningu to nawet clenie się nie odchudzi.

Nie doradzam ludziom leniwym!
Moderator działu odchudzanie i Charles Poliquin
Ekspert -

Joven

Wysłana - 14 lutego 2009 15:45    Edytuj Cytuj
ja polecam Cutting Edge USA Labs - stosuję od kilku dni i nie ma żadnych efektów ubocznych - a ja zwykle mialam problemy ze wspomagaczami, np suche gardlo, wzrost cisnienia, pobudzenie.
Cutting Edge w ogole nie zmienia mi samopoczucia ani nie powoduje zmian fizycznych w organizmie.
Do tego oczywiscie jest dieta i cwiczenia.

Inna zaleta - cena - 60zł w sklepie za 120 tabletek, ja stosuje 2tabsy dziennie, wiec starczy na 2 miesiace:)

A w ogole to najlepiej zabierz dziewczyne do sklepu z odżywkami i niech wam tam doradzą.

Zmieniony przez - Joven w dniu 2009-02-14 15:46:05

Jeśli Ci pomogłam SOG-nij mnie :)

Koniu151 KAPITAN KAJDAN

Wysłana - 14 lutego 2009 16:24    Edytuj Cytuj
Cutting Edge bardzo słaby środek.

pzdr/

Układanie diet, treningi personalne
kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl

wyniki:
[http://www.sfd.pl/-t797703.html] - mr-s -20cm w pasie.

[http://www.sfd.pl/-t738484.html] - klaus, -30cm w pasie.

[http://www.sfd.pl/-t817447.html] - Damian, 10kg w 10tyg (do tej pory).
Ekspert -

Joven

Wysłana - 14 lutego 2009 17:13    Edytuj Cytuj
no cóż ... zdrowie albo szybka redukcja:)

Jeśli Ci pomogłam SOG-nij mnie :)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

spalacz tłuszczu dla dziewczyny!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.