Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

spalacz + kreatyna , jest sens??

DonCapone

Wysłana - 09 marca 2010 19:12    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, chialbym przed sezonem letnim zrobic cykl na poprawe sylwetki, glownym zalozeniem jest rzezba/redukcja przy jak najmiejszej utracie masy miesniowej. Mam zamiar kupic kreatyne mono + Tight + BCAA + odzywka bialkowa do brakow w diecie. Trening silowy do tego interwaly, sztuki walki, dieta jak przy redukcji. Co sadzicie o czyms takim? Zaznaczam ze nie chce robic masy.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2010 19:18 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Eltoro_KrK

Wysłana - 09 marca 2010 19:18    Edytuj Cytuj
Kreatyna to najlepszy antykatabolik, stąd też pomysł dobry.

Życie :)
Specjalista -

haker94

Wysłana - 09 marca 2010 19:31    Edytuj Cytuj
Wzrost (cm) 181
Waga (kg) 75

Chyba trochę chudo nie? Daj fotke.

DonCapone

Wysłana - 09 marca 2010 19:56    Edytuj Cytuj
profil troche nieaktualny, pozatym uwazam ze waga nie ma duzego znaczenia a to jaki cel chce sie osiagnac. Nie chce sie zmasowac ale poprawic wyglad sylwetki na okres letni. Wiem ze nie jestem bykiem dlatego wlasnie chce zastosowac kreatyne ktora moim zdaniem powinna utrzymac mase miesniowa bo bez niej pewnie bym sie troche zeszkielecil przy redukcji:P

DonCapone

Wysłana - 09 marca 2010 21:49    Edytuj  Cytuj
chcialbym sie spytac jeszcze jak rozplanowac suplementacje. BCAA stosowac przed treningami i po (1g/10kg masy ciala) ?? Bialko tez myslalem ze po treningach( zarowno silowych jak i aerobach) okolo 30g, kreatyne to wiadomo jak. i tu rodzi sie pytanie, czy mozna to wszystko jakos w nieduzysz odstepach czasowych jesc?? Bo po treningu powinienem zjesc kreatyne, BCAA i bialko.....

Eltoro_KrK

Wysłana - 09 marca 2010 21:54    Edytuj Cytuj
Możesz nawet zmiksować i wypić razem

Życie :)
Specjalista -

dj-bartas

Wysłana - 09 marca 2010 21:59    Edytuj Cytuj
Tak BCAA około-treningowo, 1g/10kg masy ciała.
Białko według braków w diecie. Najlepiej rano na czczo, między posiłkami i po treningu.
Ja tak jak ty chciałem stosować kreatynę w czasie redukcji. W moim planie jednak było 3g krety na dzień, tak aby móc stosować ją dłużej niż 6-8 tyg.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

spalacz + kreatyna , jest sens??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.