Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 335 razy
słowa kluczowe: spadek  formy 
Autor

spadek formy

kowal____

Wysłana - 01 września 2010 15:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam.
na silowni trenuje juz ponad 3 lata i ostatnio zauwazylem znaczny spadek formy na klatke piersiowa, nie sa to male spadki, bo nawet o 10kg. trenuje na plaskiej lawce wykonujac 5 serii z powtorzeniami 8,7,6,5,4. nie jest to raczej z przetrenowania, zmeczenia czy tego typu rzeczy, gdyz mialem niedawno przerwe. Odziwo na inne partie tj. barki plecy biceps spadku nie ma, tylko na klate. Dieta natomiast jest zachowana. Wszystko robie zgodnie i z umiarem, dlatego kieruje do was to pytanie
czym to moze byc spowodowane, macie jakies rady?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 września 2010 17:53 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

kondi89

Wysłana - 01 września 2010 17:53    Edytuj Cytuj
Jak dluga przerwe miales?
Moze zmien trening..

"Ćwicz, nie p******!"

kowal____

Wysłana - 01 września 2010 19:07    Edytuj Cytuj
przerwa trala ok. 3tygodni
trening wybralem taki ktory daje mi najwieksze efekty, a teraz nawet to nie wystarcza, bo forma stale spada.

kondi89

Wysłana - 01 września 2010 19:12    Edytuj Cytuj
i forma dalej spada od momentu wznowienia treningow?...
Byles na jakims cyklu czy cokolwiek brales?
Jest to dziwne na prawde biorac pod uwage ze reszta parti jest ok.
Jak wyglada Twoj trening na klatke i jak czesto cwiczysz? moze cos zmienimy

"Ćwicz, nie p******!"

kowal____

Wysłana - 01 września 2010 21:28    Edytuj Cytuj
tak pare cyklow bylo, troche kreatyn sie bralo.
dlatego pisze o tym na forum bo to naprawde dziwny przypadek, ze tylko na klatke slabo mi idzie. prawde mowiac kiedy przestaje cwiczyc to mi szybko spada forma, ale kiedy wlasnie wrocilem do cwiczen obnizylem sobie o pare kilo ciezar, ale nadal musze go zmniejszac. na klatke cwicze tak jak pisalem wyzej, tylko to jedno cwiczenie, z tego powodu ze mam ja zadowalajaco umiesniona, a trenuje klatke 3 razy w tyg. uwazam ze jest to malo, w koncu to mi wychodzi ze na jeden trening jakie tylko 15min poswiecam na to cwiczenie

kondi89

Wysłana - 01 września 2010 21:50    Edytuj Cytuj
hmm co do umiesnienia klatki to fajnie ze masz umiesniona ale w wygladzie i umiesnieniu duzo genetyka ma do powiedzenia. a co do samego treningu rob trzy cwiczenia na klatke 2 razy w tygodniu a powinno skoczyc do gory. Nie dziw sie ze szybko Ci sila spada jak masz przerwe bo cwiczysz jeden akton klatki a reszte zaniedbujesz i wcale nie rozwijasz. Proponuje klatka plasko sztanga 4-5 seri, skos do gory sztanga 4 serie i 3 serie rozpietek pod skosem do gory.
Moim zdaniem w tym tkwi problem i po zmianie treningu powinno ruszyc.
Takze bedzie dobrze :)

"Ćwicz, nie p******!"

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.