Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 714 razy
słowa kluczowe: solariunm  znowu 
Autor

solariunm...znowu

lucky123

Wysłana - 10 stycznia 2007 14:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Sorki ze kolejne pytanie na temat solarium ale ja musze sie upewnić:

Nie od dzisiaj wiadomo, że solarium także "leczy" pryszcze. Podobno jednak z tego co czytalem na forum, po okolo 2 tygodniach od ich usunięcia po solarium, pojawiają sie z podwójną silą. Mam wiec pytanko, posiadam pryszcze i dzisiaj koledzy doradzili mi żebym chodzil z nimi na solarium, faktycznie wszyscy oni mają czyste twarze. Ponadto moje koleżanka powiedziala że jeżeli się jej jakis pryszcz pojawi to zasuwa na solar i potem nie ma juz problemu.

Czy naprawde posiadajac pryszcze nie moge isc na solar>?

Czy pryszcze zawsze powracają, nawet jeżeli na solarium bede chodzil regularnie 2 razy w tygodniu?

I czy naprawde solar leczy pryszcze?

Proszę pomóżcie i nie piszcie "Rób co chcesz, twoja sprawa"

pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:15 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

e0r

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:15    Edytuj Cytuj
Chodz na solkę raz na tydzien dla podtrzymania a nie wrócą pryszcze. Bardzo ważne jest też ich pochodzenie, tzn. wywołane zaburzeniem gospodarki hormonalnej, a mogą też być uczuleniem na niektóre składniki pokarmowe, co często się ostatnio zdarza.

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]

lucky123

Wysłana - 10 stycznia 2007 15:44    Edytuj Cytuj
mam skóre ze sklonnościami do pryszczy, jeżeli mi jakiś wyskakuje, to ma w środku ropę, aktualnie mam ich okolo 10 takich widocznych, planwoalem 2 razy w tygodniu wizytę na solarim, co myslicie?

Aderos

Wysłana - 10 stycznia 2007 16:15    Edytuj Cytuj
wedlug mnie na pryszcze najlepiej zrobisz jak pojdziesz do dermatologa.przepisze jakas masc albo tabletki... a solarium mozesz tylko "uzyc" jako upiekszenie karnacji,bo wiadomo ze na ciemnej skorze widac mniej pryszczy i solarium wysuszy troche pryszczy.ale wedlug mnie ot bedzie tylko zaleczenie dorazne.ja tak kiedys myslalem.fakt zanikly pryszcze,ale potem jak przestalem chodzic regularnie to powrocily pryszcze i to jeszcze wiecej...wiec lepiej idz do dermatologa.to nic nie kosztuje....

e0r

Wysłana - 10 stycznia 2007 16:47    Edytuj Cytuj
Po pierwsze to zmień dietę, nie jedz przetworzonych produktów, unikaj białego pieczywa, pakowanych wędlin i innych śmieci zatruwających organizm. Wszystko naturalnie i zdrowo.

Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]

Aderos

Wysłana - 10 stycznia 2007 17:34    Edytuj Cytuj
wedlug mnie e0r tez ma po czesci racje.... jestes tym co jesz!

oska5

Wysłana - 10 stycznia 2007 19:47    Edytuj Cytuj
coż mozna powiedziec wiecej niz to ze było

solarium nie leczy, tylko co najwyzej maskuje, leczą to antybiotyki

looknij tu, Fuckmaster cos tu skrobał na ten temat http://www.sfd.pl/Pytania_Odnosnie_Solarium-t309618.html

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.