Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Masz już efekty które wymieniłeś? Trądziku musisz się pozbyć myjąc się dokładnie i używając różnych żeli. Muszę cię zasmucić, ponieważ w jakiś czas po odstawieniu efekt może być nawet silniejszy, niż podczas cyklu ze względu na rozchwianie chrmonalne. W medycynie szczególnie ciężkie przypadki leczy się biogonadylem.
Son Gochan
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem" Aleister Crowley
Ekspert -
999719040000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 05 września 2001 21:46
A co do ciśnienia, to spada po góra 2-3miesiącach, możesz wydatnie wspomóc ten proces zażywając witaminę C i tabletki czosnkowe.Niektórzy używają aspiryny, ale jeśli jesteś wrażliwy na ten lek (a możesz o tym nie wiedzieć) to nie radzę - od aspiryny umiera rocznie więcej ludzi niż na HIV.
Son Gochan
Ekspert -
999719199000
SFD
Wysłana - 06 września 2001 14:27
Byłem u lekarza i zaopatrzyłem się w Unidox i Zineryt. To na syfy.Kosztowało mnie to ok 100zł.A ta pie....ona omka tylko 40zł.Gdy brałem wcześniej polskiego mietka nie miałem żadnych skutków ubocznych.Nigdy już nie tknę tego kure...wa. Dobrze że chociaż z ciśnieniem będzie spokuj.Niestety " mądry Polak po szkodzie"
dzięki za radę
999779240000
Gochan ZASŁUŻONY
Wysłana - 06 września 2001 16:53
Bywa różnie, ale wolę wolę mieć syfy po testosteronie czy omnadrenie niż zwaloną wątrobę po metce czy anapolonie. Choc przyznam, ze metki tez nie unikam. A po omce nie miałem więcej syfów niż po metanabolu.
Son Gochan
Ekspert -
999788034000
SFD
Wysłana - 07 września 2001 19:34
Ja obecnie jestem na cyklu z omki, wina i mietka i jest ok, to już 5 tydzień a plecy czyściutkie...poprostu jedni mają syfy inni nie.
Daniel
999884053000
SFD
Wysłana - 07 września 2001 19:42
ja tak samo niemam problemu z tradzikiem po omce.Może to przez to że jest lato i słońce dużo daje. Jak w październiku rusze z teściem to będę chodził do solarium i*****.Pozdrofka.
999884549000
Herman
Wysłana - 08 września 2001 14:56
ja nigdy mnie miałem syfów po sterydach a brałem różne-omen,testosteron,mestandrostenolon,winstrol- to zależy w dużej mierze od higieny (3 prysznice dziennie) oraz organizmu.
999953796000
gaziu
Wysłana - 24 lipca 2008 18:49
jestem huderlakiem, chce szybko przytyc 20-30kg. co mam zrobic?