Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

skuteczne ćwiczenia na pośladki

doloris84

Wysłana - 04 marca 2010 23:42    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez georgu z działu 'Trening dla początkujących'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam!od czterech miesięcy jestem szczęśliwą mamą,jednak bedąc a ciąży przytyłam ponad 28 kg!szybko udało mi się ich pozbyć jednakże moje ciało pozostawia wiele do życzenia!co dziwne wszystko jest ok z moim brzuchem,ale najwiekszym problemem są uda i pośladki proszę wiec o radę jak skutecznie pozbyć się obwisłej pupy?!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 23:45 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ashardon

Wysłana - 04 marca 2010 23:45    Edytuj Cytuj
Na Twoim miejscu umieściłbym temat w dziale fitness. Faceci raczej nie służą tak kompetentną radą w tych sprawach jak kobiety

georgu Ivan Groźny

Wysłana - 05 marca 2010 10:55    Edytuj Cytuj
1. Przenosze do dzialu gdzie imo lepiej sie toba zajma

2. Jedna sprawa to bedzie zrzucenie nadmiaru tluszczyku (trening aerobowy badz pozniej interwalowy), druga to wycwiczenie miesni ud i posladkow (a dobrze by bylo by nie tylko)- tutaj trening silowy jakis najlepiej calego ciala

zdr.

MODERATOR DZIAŁU "SPORTY ZESPOŁOWE"

jogger

Wysłana - 05 marca 2010 12:34    Edytuj Cytuj

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

MrHand

Wysłana - 06 marca 2010 09:29    Edytuj Cytuj
Witam, nie napisałaś czy chcesz ćwiczyć we własnym zakresie, czy bierzesz pod uwagę jakiś klub i/lub zajęcia zorganizowane.
Z ćwiczeń na ujędrnienie i wymodelowanie pośladków polecam wszelkie przysiady i wykroki (może być z obciążeniem trzymanym w dłoniach lub na barkach), wspięcia na palce w opadzie tułowia, unoszenie nóg w tył i boczne (boczne również w podporze bokiem lub leżeniu), prostowanie naprzemienne w podporze przodem (jak prawidłowo wykonać ćwiczenia znajdziesz w innych działach). Do dwóch ostatnich ćwiczeń możesz wykorzystać obciążenie na nogi (NIE DO ĆWICZEŃ DYNAMICZNYCH). W warunkach domowych\terenowych warto wykorzystać schody, murki, ławki, etc. - naprzemienne wchodzenie\schodzenie (ewentualne obciążenie jak w przysiadach). Spalanie tłuszczu i jednoczesne modelowanie to orbitreki, steppery, skakanka, spinning (najlepiej interwałowo). O zajęcia modelujące dolne części ciała najlepiej pytać się w konkretnym klubie.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

skuteczne ćwiczenia na pośladki

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.