hej, mam na oku kilka skakanek ze sklepu bokken.pl chce kupic z tamtąd bo wezme prucz nije kilka innych zeczy a za wysyłke zapłące raz ktora mi byście polecali ?
Nie masz na co pieniędzy wydawać? Chcesz się bardziej zmęczyć zrób sobie ze sznurka. Chcesz machać jak Rocky ;] to skombinuj z kabla, lub linki. Wydatek rzędu 3 zł...
1249500367000
Mihau kb
Wysłana - 05 sierpnia 2009 21:42
Masters to zaufana firma także możesz brac w ciemno.Jedni uwazaja że lepsza skakanka z linka stalowa a inni że rzemienna.Wybór nalezy do Ciebie.Tej z licznikiem bym nie wziął.
"...pelna koncentracja ochraniacz do geby tarcza,zwarte lokcie,zacisniete zeby, lokcie zakrywaja miekkie brzucha czesci, na dystans trzymaja niebezpieczne piesci..."
1249502935000
___duk___
Wysłana - 05 sierpnia 2009 22:17
no to wezsme ta z czerwoną linką masters co mi polecacie dzieki ,wolalem spytac bo som ruzne opinie o skkankach ze sie plączom ze za cięzkie czy cos
1249503437000
Kamiru
Wysłana - 05 sierpnia 2009 22:17
Dla mnie personalnie wazne jest, aby skakanka miala lozysko kulkowe, wiec tym bym sie kierowal. Ja skacze na gumowej, szybkosciowej everlasta i jestem od lat zadowolony.
Z drugiej strony skakalem tez troche na Danikena skakance jakiejs duzo tanszej, a tez byla swietna.
Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
choćbym szedł ciemną doliną, zła sie nie ulęknę - bo sam jestem najgorszym sk%^@$!wysynem w tej dolinie ...
1249543371000
Lady M www.fight24.pl
Wysłana - 06 sierpnia 2009 10:11
Daniken, Skakanka "Fit" z cienką linką stalową w PVC 240cm - 22,90 zł
to jest skakanka, o której mówił Kamiru, a którą mam ja i którą on mi często zabierał, bo sam mówił, że sie fajniej skacze niż na jego everlastowej osobiście jestem bardzo z niej zadowolona i polecam
"No matter your goal, achieving it always starts with belief - do not underestimate the strength within."