Wysłana - 10 czerwca 2009 16:16 Przeniesiony przez greku_806 z działu 'Sporty Zespołowe'.
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
Czesc, uprawiam koszykowke ale jest juz koniec sezonu kupilem karnet na silownie na 3 miesiace(do 10 wrzesnia) zaznaczam ze do 3 sierpnia nie bede gral w kosza,tylko sama silownia (od 3 sierpnia mam juz przygotowanie do nastepnego sezonu) chodzi mi czy jakis "spec" moze mi rozpisac plan treningow (zamierzam chodzic 4 razy w tyg na silownie+sauna) tak aby walic ogolno rozwojówe i tymsamym poprawic swoja dynamike i wyskok??(ilosc powtorzen itp) szukalem w roznych dzialach ale nie znalazlem odpowiedzi dla swojego przypadku dzieki z góry:)
no tak ale chcem zeby ktos mi powiedzial konkretnie jak to łączyc zeby mialo to sens konkretnie odnosnie mojej sytuacji
mma panowie mma
1244643802000
wikt SZ i ISO
Wysłana - 10 czerwca 2009 16:42
dział trening i tam czytać, czytać i jeszcze raz czytać
W życiu znam się na dwóch rzeczach: na pokerze i na ludziach, dlatego nie przegrywam...
1244644938000
basketrlz
Wysłana - 10 czerwca 2009 17:08
prosze pomozcie bo niby czytam te tematy ale nie wiem jak to posklejac sensowie nie wiem jakie cwiczenia jaka intensywnosc itp nie znalazlem tematu w ktorym by ktos pytal o cwiczenia 4 x w tyg na dynamike a to mi jest potrzebne bo chce ja maksymalnie zwiekszyc oczywiscie chcialbym zeby przybylo te 2 kg jednoczesnie czy to mozliwe?? prosze o pomoc jeszcze raz