Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 804 razy
słowa kluczowe: silne  nogi 
Autor

silne nogi

Bodzio144

Wysłana - 10 września 2004 15:27    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

siema mam pytanie jak ćwiczyc(liczba serii i powtórzeń oraz przerwy miedzy seriami) by miec silne nogi bo chciałbym mieć bardzo mocny strzał bo musze sie przyznac ze za bardzo mocnego to nie mam :(

>Siłownia i wszystko jasne<

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 września 2004 15:34 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

_YaKuZa_

Wysłana - 10 września 2004 15:34    Edytuj Cytuj
treningu silowego nie mozna Ci polecic bo zapewne twoj staz nie pozwala na to jesli woogule chodzisz na silownie ... Poczytaj o ACT I potem zwykly trening na pewno nie silowy ...
Moze sie myle , podaj nam swoj wiek , staz na silowni , i czy celem jest mocniejsze kopanie piłki ??

Ekspert -

Bodzio144

Wysłana - 10 września 2004 16:06    Edytuj Cytuj
mam 16 lat i cwicze na siłowni ok 1,5 roku chce mieć silniejszy strzał bo piłka która kopne nie zawsze dolatuje tam gdzie bym chciał fajnie by było gdybym miał takiego kopa jak R. Carlos :)

>Siłownia i wszystko jasne<

saib__ ZASŁUŻONY

Wysłana - 10 września 2004 16:10    Edytuj Cytuj
Moze w Sportach Ogolnorozwojowych cos Ci podpowiedza.

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Ekspert -

trzy kawki

Wysłana - 10 września 2004 20:54    Edytuj Cytuj
wydaje mi sie ze strzal moc strzalu to sila tylko 40% procentach, reszta to jest technika. wiem bo sam gram w pilke. zeby wyrobic sobie mozniejszy strzal potrzeba ogrania, wiec graj jak najwiecej, a przyokazji biegaj i jezdzij na rowerze. zawsze mozesz sie zaopatrzyc w steper. oprocz tego ze jest swietny do aerobow to za******** wzmacnia nogi

doradca w AD

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.