Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jakie macie doswiadczenia z wbijaniem silabolinu? Bo mam zamiar przyjac 20 strzalow i podobno klucie owego srodka jest najbardziej bolesne ze wszystkich. Az tak bolu sie nie boje ale wole nie wiem niemilej niespodzianki. Na necie nic nie jest napisane ze zastrzyki az tak bola.
najwyzszy czas aby ktos cos wiecej napisał na temat siłki... najlepiej z praktycznego punktu widzenia i doswiadczenia.
" 4 lata przerwy od SFD "
Znawca -
1123534961000
titoortiz
Wysłana - 08 sierpnia 2005 23:07
Moze sprostuje ze podobno (wiem to tylko ze slyszenia) sam zastrzyk nie boli tylko chwile po wyciagnieciu igly jak sie srodek rozchodzi bol jest nie do wytrzymania. No ale niech ktos napisze kto bral.
1123535270000
głodziu
Wysłana - 08 sierpnia 2005 23:34
niczego takiego nie doswiadczylem :-/ a bralem 2 razy
głodziu i co warta zachodu byla ta siłka???? jestem ciekawy bo che ja zapodac z winem LA....
" 4 lata przerwy od SFD "
Znawca -
1123537884000
selko
Wysłana - 09 sierpnia 2005 00:02
ja bralem i moim zdaniem nie było warto
<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -
1123538574000
RFS
Wysłana - 09 sierpnia 2005 00:23
Mnie troche bolalo to sie zdarza ale bez przesady,wolniej poprostu tłocz siłke do miesnia.Efekty mi sie podobaly,faktycznie nie ma na tym duzych przyrostow,ale miesien jest dobrej jakosci i trzyma sie.I nie byl to moj pierwszy cykl.Ale dopisz tescia do cyklu i jezeli masz silabolin 2,5% to 20 to mało dokup jeszcze z 20.
1123539802000
titoortiz
Wysłana - 09 sierpnia 2005 13:23
A jak z dawkowaniem? Mam 2,5%
1123586608000
Rafi1980
Wysłana - 09 sierpnia 2005 13:35
20 to za malo,ja mialem 40 silabolinu,60 propa i 10 deci,na kicka mialem mietka,jeszcze,bialko i masaxxl,/nolve,clomid i oslonki/ i powiem szczerze,ze ten cykl mi nie wyszedl tak jak powinien,przytylem z 90 do 100,po cyklu mialem duze spadki,waze teraz 95,a spadlo jeszcze bardziej,cos kolo 92,93, ale to z mojej winy i tez dlatego ,ze sa wakacje,wiadomo o co chodzi Teraz nie popelnie juz tych samych bledow,bardziej tez sie przykladam do tego co jem.Aha i sila sporo mi skoczyla ale to tez dlatego,ze nadrabiam po dlugiej przerwie/2 lata/ no i wiadomo,prop szybko dziala ,czulo sie powera na treningu.Niebawem zaczynam next cykl/beda 2 miech przerwy od poprzedniego/,z calkiem innym sprzetem.Pozdrawiam
Zmieniony przez - Rafi1980 w dniu 2005-08-09 13:44:02