Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

siema czas coś przywalić (na CKD)

paciorek_s

Wysłana - 18 marca 2005 21:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam rebiate działu doping

kurde faja miałem już tu nie wchodzic żeby mnie nie korciło ale czuję że jakoś zmalałem i wspomnienia 140kg na serie i MEGA potencji napawają mnie radością...

fotka niby ładna - miałem chrapkę na redukcję ale mi jakoś przeszło i nie wytrzymałem CKD...

od kwietnia wracam spowrotem na ckd już musowo - trzymajcie kciuki oby na dwa ładne miesiące - kwiecień maj albo i dłużej...

jak już do was ponownie zajrzałem no to oczywiście nie po to żeby smucić o dupie maryny tylko jakoś konkretnie :

co jest teraz na topie ? zaszły jakieś zmiany ?

będe na ckd 2g tł/kg i 2g białka na kg

co do tego dorzucić ? napewno testa - którego ? krótkiego ? długiego ? najbardziej klepał mnie swojaki enan czyli długi. pop prop nie bardzo (dlatego że nie trzymałem dietki). teoretycznie skusiłbym się teraz na agę ale nie wiem co wy na to...

do tego chciałem wrzucić boldka pytanko tylko czy na tych dwóch środkach poprzestać...

winko nie bardzo - brałem 2 razy i teraz już zrezygnuję. lepiej 2 środki dobrze niż 3 po łebkach

pytanie najistotniejsze: CZY JEST SENS pakować taki mocny zestawik będąc na ckd i walcząc o redukcję a nie o masę... co wy na to ? czyżby przerost formy nad treścią ?

I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 marca 2005 21:43 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Aleks

Wysłana - 18 marca 2005 21:43    Edytuj Cytuj
Powiem krotko jestem na low carb i koncze 4 tydzien:
1-9 boldek 400 mg(w pierwszym tyg 2 x 400 mg)
1-10 prop 100 mg E2D
3-6 enan 250 mg
9-13 winko 30 mg ED
Jestem bardzo zadowolony 2 kg do przodu a w pasie 2 cm mniej.
Wiec polecam boldka z testem, na pewno bedziesz zadowolony

P.S. Dawno Cie tu nie bylo

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

Lopez20

Wysłana - 18 marca 2005 21:44    Edytuj Cytuj
z wolomina...? eq na rzezbe dobry wybor do tego propionat ew prolo ale wtedy musisz sie skupic bardziej na diecie zreszta jak na rzezbe to i tak dietka zapieta na fest

powrot bedzie ciezki :/

paciorek_s

Wysłana - 18 marca 2005 21:45    Edytuj Cytuj
no Aleks dawno bo chciałem od tego uciec ale jak widać się nie da poza tym czas poprawić samopoczucie

można powiedzieć ze czasami bywam/bywałem w Wołominie chyba nie kojarzysz mnie z fotki

Zmieniony przez - paciorek_s w dniu 2005-03-18 21:46:31

I Play Rugby
Znawca -

Lopez20

Wysłana - 18 marca 2005 21:47    Edytuj Cytuj
a propo boldka to naprawde godny polecenia Eurochem!

Altis

Wysłana - 18 marca 2005 21:48    Edytuj Cytuj
Aleks jakie winko bedziesz szamał?
Ja bede testował Stanabol 5mg
Specjalista -

Lopez20

Wysłana - 18 marca 2005 21:49    Edytuj Cytuj
Altis tam na marginesie co powiesz o stanabolu Z BD 10mg?

Zmieniony przez - Lopez20 w dniu 2005-03-18 21:50:28

Aleks

Wysłana - 18 marca 2005 21:51    Edytuj Cytuj
Altis, genepharmu 5 mg

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

Altis

Wysłana - 18 marca 2005 21:56    Edytuj Cytuj
genepharm.... gdybym mial fundusze to bym szamal
tylko szkoda mi wydac 700zł za winko

lopez co do stanabolu 10mg to przy dawce 30mg za***iscie skakało mi cisnienie
siła z reszta tez
ten 5mg podbno jest lepszy wiec spróbuje
350tab da rade nie?
Specjalista -

OZZO

Wysłana - 18 marca 2005 21:58    Edytuj Cytuj
wklej fotke przed redukcja

Znawca -

paciorek_s

Wysłana - 18 marca 2005 21:58    Edytuj Cytuj
no to jest właśnie przed... ale chcę więcej mięsa !

I Play Rugby
Znawca -

Odpowiedzi jest na 13 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

siema czas coś przywalić (na CKD)

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.