Witam chciałem wlączyć bieganie do mojego planu treningowego lecz... nie wiem czy mogę to połaczyć z siłownią? czekam na opinie moj plan wygląda tak: Poniedziałek-kickboxing Wtorek-siłownia Środa-kickboxing Czwartek-siłownia Piątek-kickboxing Sobota-Siłownia Niedziela-wolne
siłownie ogranicz do niezbędnego minimum, jednakże bez uszczerbku dla potencjalnych efektow, dostosuj odzywianie, staraj sie o właściwa regenerację i może się uda... problem także w tym, że nie piszesz nic nt. tegfo biegania, a rozpiętośc jak można to pojmowac jest kolosalna. nie piszesz takż ejak trenujesz na siłowni...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1222625571000
Jakubaszi
Wysłana - 28 września 2008 21:46
co do biegania to chciałbym biegać typowo na wytrzymałosc czyli nie za długie dystanse z przyspieszeniami w trakcie biegania. co do siłowni: Wtorek-klata,biceps czwartek-barki,triceps sobota-plecy,nogi brzuszki robie codziennie Na siłowni mam dobrany plan typowy na mase (12,12,10,10 powt. ...)
1222631184000
apokalipsa NUTRIFARM
Wysłana - 30 września 2008 20:27
a ćwiczeń na grupę ile? jedno, dwa, trzy. myslę, że nawet 8 serii na wieksze i 6 na mniejsze grupy ale rzetelnie wykonane wystarczą w zupelności.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1222799222000
wodoodpor
Wysłana - 27 grudnia 2010 15:49
jak dasz rady wytrzymac tyle treningow na tydzien to powodzenia! organizmmm potrzebuje regeneracji!