Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
cykl zasadniczo ok, ale biorąc pod uwagę wiek/staż jak na 2 cykl duże dawki imo
1268854134000
Pitex8811
Wysłana - 17 marca 2010 21:01
jakiego boldka chcesz wbijac?
1268856060000
pawelson
Wysłana - 17 marca 2010 21:37
@lodzianin wlasnie myslem zeby prolo z czym wbic a ten cykl pod koniec roku zrobic... mowisz ze najlepiej z metka i do tego wina jeszcze czy to albo to bo wina mam 10ml juz u kumpla lezalo pol roku teraz u mnie lezy wiec tez chce je wbic przy okazji wiec jak mogl bys mi rozpisacpo swojemu to byl bym wieczny...
@pitex w tym momencie nie wiem na dniach powinienem wiedziec co maja
Dopoki nie skorzystalem z internetu, nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow.
"Za piekne chwile, ktorych sie nigdy nie zapomni, wspomnienia, ktore zostana do konca, za kolegow ktorzy stana murem..." ARKA GDYNIA
1268858274000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 17 marca 2010 21:42
1-10 test 1-5 metka 6-11 vinko
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268858557000
pawelson
Wysłana - 17 marca 2010 22:01
a dawki moga byc takie jak up ? test 600mg week meta 25mg i winko 50mg e2d czy ile ?
z gory dzieki soga dalem juz szybciej wiec nie wejdzie ;p
Dopoki nie skorzystalem z internetu, nie wiedzialem, ze na swiecie jest tylu idiotow.
"Za piekne chwile, ktorych sie nigdy nie zapomni, wspomnienia, ktore zostana do konca, za kolegow ktorzy stana murem..." ARKA GDYNIA
1268859697000
grubas19
Wysłana - 17 marca 2010 22:10
11 tyg na oralach. rece opadaja pewnie ktos napisze ze***** tam moze byc. przeciez to caly*****. powodzenia.
1268860232000
Pitex8811
Wysłana - 17 marca 2010 22:16
czytaj ze zrozumieniem koleo! Wino ma injekcje ktore lezy u kolegi od 6 mies jak pamietam!
1268860583000
pawelson
Wysłana - 17 marca 2010 23:10
nie wiem o co wam kaman :D