z tego co słyszałem (co nie znaczy, że to prawda ) na początek dają 800 zł, a w mordę na ulicy dostać można no i zawód ten nie budzi zainteresowania raczej
z tego co słyszałęm, ale też mogę się mylić to rekrutują jednostki lokalne, ale nie wierz temu co napisałem tak do końca faktycznie trudno coś w necie o rekrutacji znaleźć
najlepiej dzwoń do najbliższego pierdla i pytaj
GET RICH OR DIE TRYING!
Znawca -
1088970068000
afenis
Wysłana - 04 lipca 2004 21:44
bueheheh najlepiej dzwoń do najblizszego pierdla i pytaj---->okej hehehheheh oraz tnx
AF(ocalyps)E Now!!!! SFD FIGHT CLUB BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
1088970282000
Tanner
Wysłana - 29 lipca 2004 13:53
afenis, nie wiem czy jeszcze jestes zainteresowana, ale tu masz link do strony Centralnego Osrodka Szkolenia Służby Więziennej
AF(ocalyps)E Now!!!! SFD FIGHT CLUB BOGINI AFE vs KSIĄŻĘ CIEMNOŚI-------------> 8 : 5
1091107634000
Tanner
Wysłana - 29 lipca 2004 17:14
you're welcome
Pozdrawiam i zycze sukcesow
1091114053000
ISENGRIM
Wysłana - 29 lipca 2004 20:19
Jak będą tacy klawisze jak Afenis, to ja mogę posiedzieć
ISENGRIM&CATRIONA - ŚWIĘCI Z WROCŁAWIA
Pas służy do podtrzymywania spodni
1091125157000
afenis
Wysłana - 30 lipca 2004 05:43
1091159029000
Dunhan
Wysłana - 27 marca 2008 09:23
Postępowanie kwalifikacyjne prowadzą oraz wszelkich informacji na temat naboru, udzielają komórki kadrowe podstawowych jednostek organizacyjnych Służby Więziennej (aresztów śledczych, zakładów karnych) i bezpośrednio do nich należy kierować podania.
Centralny Zarząd Służby Więziennej i Okręgowe Inspektoraty Służby Więziennej nie prowadzą naboru do Służby Więziennej.
Podstawa prawna: • ustawa z dnia 26 kwietnia 1996 roku o Służbie Więziennej (Dz. U. Nr 207 z 2002r. poz. 1761 z późn. zm.) • rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 22 maja 1997 roku w sprawie postępowania kwalifikacyjnego do Służby Więziennej (Dz. U. Nr 53 poz.345)
Służbę w Służbie Więziennej zgodnie z ustawą o Służbie Więziennej może pełnić osoba będąca obywatelem polskim: • o nieposzlakowanej opinii, • nie karana, • korzystająca z pełni praw publicznych i cywilnych, • posiadająca co najmniej średnie wykształcenie oraz odpowiednie kwalifikacje zawodowe, • posiadająca zdolność fizyczną i psychiczną do służby w formacjach uzbrojonych.
Postępowanie kwalifikacyjne obejmuje: • przyjęcie pisemnego zgłoszenia do Służby Więziennej, ankiety personalnej oraz dokumentów stwierdzających posiadane wykształcenie, uprzednie zatrudnienie i kwalifikacje zawodowe, w tym specjalistyczne, • sprawdzenie kandydata w Krajowym Rejestrze Karnym, • uzyskanie opinii psychologicznej, wyników testów sprawności fizycznej oraz orzeczenia komisji lekarskiej o zdolności do służby, • uzyskanie informacji w miejscu zamieszkania kandydata, w przypadku powzięcia uzasadnionych wątpliwości co do jego nieposzlakowanej opinii, • uzyskanie innych niezbędnych danych o kandydacie.
Test sprawności fizycznej składa się z 4 prób: • siły, polegającej na rzucie 2kg piłką lekarską, • mocy, polegającej na skoku w dal z miejsca, • zwinności, polegającej na biegu zygzakiem w prostokącie 3x5m, • szybkości, polegającej na biegu 10x10 m (mężczyźni), 6x10m (kobiety).
Postępowanie kwalifikacyjne można zakończyć w przypadku uzyskania negatywnych informacji o kandydacie.
Pozytywne zakończenie procedury postępowania kwalifikacyjnego nie gwarantuje przyjęcia do Służby Więziennej.
Zarobki funkcjonariuszy Służby Więziennej (brutto): 1. Kierownik działu - 4.100,-zł 2. Wychowawca - 3.350,-zł 3. Oddziałowy - 2.550,-zł 4. Strażnik - 1.700,-zł Powyżej przedstawiono średnie płace na przykładowych stanowiskach. Są one sumą następujących składników: uposażenia zasadniczego oraz zależnych od stażu w SW dodatków: za stopień, służbowego oraz za wysługę lat.
1206606210000
coolevo
Wysłana - 31 lipca 2008 14:18
Przepraszam , ze odswiezam temat , ale mam kilka pytan, bo jestem zainteresowany praca w sluzbie wieziennej
Służbę w Służbie Więziennej zgodnie z ustawą o Służbie Więziennej może pełnić osoba będąca obywatelem polskim: • o nieposzlakowanej opinii, • nie karana,
• sprawdzenia kandydata w rejestrach skazanych i ukaranych,
Mandaty tez beda brane pod uwage ? bo mam jeden za podawanie falszywych danych... ( mlody i glupi bylem) ) slyszalem , ze moga sie do tego przyczepic No i najgorsze jest to , ze na komisji wojskowej kategorie D dostalem , ale nie jest to nic powaznego i testy sprawnosciowe napewno bym przeszedl