@veron
co do pytan - tak chodzi o wysoka jakosc produktu, renome firmy oraz jej wielkosc. PO RAZ KOLEJNY ZERO KONKRETNYCH ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!
SORRY ALE JAKA RENOME MA FIRMA, KTOREJ PRODUKTOW NIE MOZNA KUPIC W SKLEPACH TYLKO OD JAKIS HANDLARZY?
PO CZYM POZNAJESZ TA WYSOKA JAKOSC PRODUKTU?
co do diety 1000kcal - znam osoby ktore stosowaly ja i widuje je czesto i widze po nich co sie z nimi dzieje. Dlaczego mowisz ze to kit?
BO JA W ODROZNIENIU OD CIEBIE WIEM DO CZEGO PROWADZI TAKA DIETA...MAM KOLEZANKI KTORE PROBOWALY TEGO TYPU DIETY I ZAWSZE KONCZYLO SIE TO NIEPOMYSLNIE!!! ZA MNA PRZEMAWIAJA KONKRETY A ZA TOBO TYLKO TO ZE "JA STOSOWALEM TA DIETE I JESTEM ZADOWOLONY" POTRAFISZ PODAC JAKIS WIARYGODNY ARGUMENT? NA PEWNO NIE!!! BO TAK JAK PISALEM TO SA BAJECZKI WYMYSLONE TYLKO PO TO ZEBY ZAROBIC NA NAIWNIAKACH!!!!!!!!!!
W moim pojeciu ta dieta to normalne jedzenie w granicach 1000kcal dziennie plus dwa razy koktajl proteinowy dziennie.Po osiagnieciu docelowej wagi je sie juz tylko jeden koktajl dziennie i 2 normalne posilki.
KOMENTARZ NAPISALEM WYZEJ.......WSPOMNE JESZCZE TYLKO O TYM ZE DIETE DOBIERA SIEDO WAGI, AKTYWNOSCI FIZYCZNEJ, ITD...A TY CO? NIC, TWARDE 1000KCAL I NIE WAZNE CZY KTOS WAZY 100KG CZY 200KG - CZY TO NIE WYDAJE CI SIE SMIESZNE?
To jest dieta na odchudzanie. Co do metabolizmu to jest dlugi temat i zeszlo by na offtopic.
CALY TEN TEMAT TO OFF TOPIC...DAJ NAM WYKLAD JAK DIETY 1000KCAL ZBAWIENNIE DZIALAJA NA NASZ METABOLIZM

BO O TYM JESZCZE NIE SLYSZALEM
Mowie o jej skutecznosci bo widze po efektach (wielu). Nie wiem dlaczego wszyscy zaczeli bardzo najezdzac na produkt z ktorym niewiele sie poznali.
TERAZ ZASTOSUJE TWOJA ARGUMENTACJE:
MOICH 7ZNAJOMYCH JAKIS CZAS TEMU KUPILO SOBIE TE PRODUKTY HERBALIFU I NIESTETY TRZECH Z NICH WYLADOWALO W SZPITALU....1OSOBA NIE WYTRZYMALA BO EFEKTY UBOCZNE NIEDOZYWIENIA BYLY DLA NIEJ NIE DO ZNIESIENIA I PRZERWALA KURACJE....KOLEJNEJ OSOBIE WYROSLA TRZECIA REKA (TO CHYBA PO TYM KOKTAILU PROTEINOWYM) A DWIE NASTEPNE OSOBY FAKTYCZNIE NAJPIERW SCHUDLY KILKA KG ALE POTEM ZACZELY SPOWROTEM TYC (EFEKT JOJO) MIMO PRZESTRZEGANIA ZALECEN
NO I CO? CHYBA UDOWODNILEM CI TERAZ ZE HERBALAILFE JEST DO DUPY, BO NA MOICH ZNAJOMYCH NIE DZIALA

Nie bronie samego Herbalife tylko tego co pisze bo wiem co pisze.
Juz mowilem ze nie zajelem sie na razie sprzedaza tego, jestem studentem sam brak czasu wystarczy.
JAKOS NIE CHCE MI SIE W TO WIERZYC....TWOJE PIERWSZE POSTY NA TYM FORUM I OD RAZU OD TAKIEGO TOPICU....
Jest wiele produktow na swiecie za ktore sie wiecej placi a jednak warte sa swej ceny. TO NIE JEST ZADEN ARGUMENT
Nie potrafie wam wypunktowac teorii dlaczego warto jesc HL.
BO NIE WARTO - PROSTE

Wystarczy mi zadowolenie z produktu u mnie i u innych i pozytywne opinie "normalnych" lekarzy.
POWIEDZ TO MOIM 7ZNAJOMYM

Rozmawianie w ten sposob jest jak rozmawianie o silniku dobrego samochodu - dopoki sie nim nie przejedziesz i tak Ci to nic nie powie.
V3GAS CI ODPISAL
Zmieniony przez - Veron w dniu 2004-08-27 00:43:58