Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 894 razy
słowa kluczowe: rzadkie  włosy 
Autor

rzadkie włosy i żel

BlackCamel

Wysłana - 15 listopada 2009 14:22    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

kiedyś miałem gęste i twarde włosy, od kilku lat nakładam żel. Teraz widze jakie mam rzadkie i miękkie (może cienkie or something..). Nie wiem, czy to ma związek z żelem, moze mi brakuje witamin albo cos.. Co da sie z tym zrobic? Jakies specjalne witaminy albo odzywki?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 listopada 2009 17:27 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

keval

Wysłana - 15 listopada 2009 17:27    Edytuj Cytuj
Na kondycję włosa ma wpływ wiele czynników: dieta, zabiegi chemiczne, stosowane kosmetyki, stan zdrowia ale i GENETYKA!!

Żel mógł wpłynąć na włosy, jeżeli był tani, nie zawierał składników nawilzającyh, zresztą tak samo działają panki, lakiery itp.

Oczywiście są witaminy a dokładnie suplementy diety tzw." włosy i paznkcie", zwykle zawierają wyciągi ze szkrzypu polnego, jednak na efekty trzeba długo trzekać, bo ona nie poprawia kondycji tych włosów, które już masz, tylko nowe odrastające będą miały sie lepiej, więc minimum te 3-4 miesiące łykania...

Jeżeli włosy wypadają ci na tle genetycznym to raczej nic nie poradzimy.... tak poprostu jest.
Znawca -

BlackCamel

Wysłana - 16 listopada 2009 00:48    Edytuj Cytuj
dzięki, jutro idę po skrzypovite do apteki, a jakies odzywki bys proponowal, albo specjalny szampon na cos takiego dla facetów?

keval

Wysłana - 16 listopada 2009 15:00    Edytuj Cytuj
Kup sobie RADICAL szampon i serum na bazie skrzypu polnego.... zapach bardzo ziołowy, więc ani on damski, ani meski, tylko leczniczy.
Produkty z serii Radical kupisz w aptece, w zwykłych sklepach raczej nie ma, chyba,że Rossman ma.
Znawca -

marchewa11

Wysłana - 16 listopada 2009 17:31    Edytuj Cytuj
człowieku to genetyka
do zelu sie nie przyzwyczajaj bo i tak nie dlugo ci wypadna przeszczepy

jeicam

Wysłana - 18 listopada 2009 23:54    Edytuj Cytuj
marchewa11
Tak, najlepiej sie znasz i jesli zaczynaja wypadac wlosy to na pewno genetyka.

BlackCamel
Calkiem mozliwe, ze to brak witamin. Sprobuj, a przekonasz sie.
Ja niestety w genach mam zapisane zakola i nic nie poradze na to (faszerowanie sie propecia odpada, bo po co mam miec problem z czym innym).

bananaya

Wysłana - 22 listopada 2009 11:53    Edytuj Cytuj
moj kumpel mial podobnie, przynamniej tak uwaza ze przez zel a jak bylo to nie wiem, ja tam uzywalem zelu z milion razy i wlosy geste jakie byly takie i sa

Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

rzadkie włosy i żel

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.