mam Animal paka, nano vapor, cell tech i białko Pomożcie mi to rozpisaćm jak brać w DT i DN ( gołe laski to chwyt zeby wiecej ludzi weszło :PP )
animal pak - rano lub po treningu nano vapor - przed treningiem cell tech - po treningu, w DNT np rano bialko - do brakow w diecie marketing masz za***isty _______________________________ be animal
Aniaml pak - saszetka po treningu, Nano vapor - tylko przed treningiem Białko - wg brakow w diecie _______________________________ "co cię nie zabije to cię wzmocni"
gdzie te gołe laski Zmieniony przez - kreatyniaż w dniu 2008-04-28 16:03:10
za to oszustwo z gołymi laskami, należy Ci się ban _______________________________ FITCORNER Kraków
gołych lasek brak trzeba bylo napisac tylko gole laski to by jeszcze wiecej osob zagladalo _______________________________ [http://www.sfd.pl/Podziel_si%C4%99_opini%C4%85__jako_%C5%BCe%C5%9B_spr%C3%B3bowa%C5%82_supli_treca-t541993.html]
czyli mam popijać Animal Paka Cell techem?? czy to nie osłabi działania kreatyny??
tutaj juz ci nikt nie pomoze Animala nie musisz jesc przeciez od razu po treningu Zmieniony przez - Rusedski w dniu 2008-04-29 10:44:39 _______________________________ Sounds Like A Melody
sog za marketing _______________________________ Pomoc "Odżywki i Suplementy"