Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 275 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
rozpisanie cyklu i odbloku 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: rozpisa cyklu odbloku
Autor "rozpisanie cyklu i odbloku"   

snej213
 Wysłana - 5 luty 2010 05:15        | zgłoś naruszenie regulaminu

czesc
wszystkim mam mala prozbe na temat odbloku i cklu bo chce zaczac cykl na nandrolonie (bd pharma) mam flako i 200 tabsow radzieckiej metki ale chce tylko 100 wykorzystac a na odblok 40 tab clomidu czytalem ze najlepiej po 10 dniu po ostatnim szocie jesc clomid na innych forach po 14 dniach a jeszcze na innym ze po trzech tygodniach az przestanie dzialac nandrolon ,i mam takie pytanko czy ktos moze testowal ten nandrolon .A drugie pytanie to jak mozna jakies rozpisanie cyklu a pozniej odblok z gory dzieki.
meta

Waga : 90

Wzrost : 184

Obwód klatki : 116

Obwód ramienia : 40

Obwód talii : bd

Obwód uda : bd

Obwód łydki : bd

Staż na siłowni : 2,5

Ilość spożywanego białka : bd

Ilość spożywanych węglowodanów : bd

Ilość spożywanych tłuszczów : bd

Opis przebytych cykli sterydowych : 5 lat temu testosteron enthante 10ml
w zeszlym roku na wiosne 10 strzalow stanazolu
Trening : masa chodz mam chec przejsc na rzezbe

Cel cyklu : masa

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : rok

Poziom BF% : bd

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : normalny

Stan zdrowia : dobry

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : nie

PPM podstawowa przemiana materii : bd

Wyciskanie leżąc (MAX) : 110

Martwy ciąg (MAX) : nie cwicze bo szkoda mi plecow mam krzywy krengoslup w ledzwiowej czesci i jak pocwicze to bola

Przysiad (MAX) : bd

przyznaj SOG'a

iizziikk
 Wysłana - 5 luty 2010 06:37      [zgłoszenie]

dieta z dupy, ostatnie cykle to juz wogole z dupy

deca solo (ew z winsem) i tak z dupy, libido spadnie, chceci bedzie brak i bedzie lipnie

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

przyznaj SOG'a specjaliście

lodzianin1
WHITE POWER
 Wysłana - 5 luty 2010 07:00      [zgłoszenie]

bez testo będzie lipa z tego cyklu

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź

przyznaj SOG'a ekspertowi

snej213
 Wysłana - 6 luty 2010 14:43      [zgłoszenie]

CZYTALEM TROCHE TEJ CZARNEJ KSIEGI I TYCH POSTOW MYSLALEM ZE CYKL BEDZIE OK ALE W TO MOZE WIECIE Z ZYCIA A TAKI CYKL ZZE TE 100 METY TERAZ PO CYKLU TROCHE PRZERWY I POJADE NA DECE I DOKUPIE TESCIA DO CYKLU

przyznaj SOG'a

snej213
 Wysłana - 6 luty 2010 15:09      [zgłoszenie]

A MOZE ZA MIAST TESCIA TO MIESZANKE OMADREN 25O CO WY NA TO A DIETE TRZYMAM JUZ ZE DWA MIESIACE JEM O USTALONYCH PORACH BO URUSL MI WCZESNIEJ BRZUCH NO I TRZEBA COS Z NIM BYLO ZROBIC DODATKOWO MAM gainer wegle to wsuwam jak nie zjem kury albo przerombany dzien w robocie ze nie ma czasu zjesc

przyznaj SOG'a

Kurosaki
 Wysłana - 6 luty 2010 15:14      [zgłoszenie]

już prędzej dokup enana/cypio do tego i ta 100 którą chcesz wykorzystać będzie na kick'a

on. tour ^^'

przyznaj SOG'a

snej213
 Wysłana - 7 luty 2010 14:55      [zgłoszenie]

dokupilem jeszcze testosteron prolongatum jelfy 10 ampulek teraz powinno byc ok prosze jak kto moze niech mi to rozpisze na odblok ma 40clomidu i zamierzam dokupic gonasip hp 3 ampulki (2000j.m/amp)jesli trzeba :) z ory dzieki

przyznaj SOG'a

Aras84
 Wysłana - 7 luty 2010 15:07      [zgłoszenie]

10 ampułek prolo to masz na 3 tygodnie

Trening czyni mistrza...a chemia czyni cuda/OFF

snej213
 Wysłana - 7 luty 2010 15:14      [zgłoszenie]

to co malo bedzie

przyznaj SOG'a

Aras84
 Wysłana - 7 luty 2010 15:15      [zgłoszenie]

jakieś 3-4 razy za mało

Trening czyni mistrza...a chemia czyni cuda/OFF

odzywa18
 Wysłana - 7 luty 2010 15:17      [zgłoszenie]

ta prolke musialbys ciagniac z 8-9 tyg,to sobie policz ile bys potrzebowal, do tego meta na pierwsze 5-6tyg i wsytko. z tym ze ta twoja meta to zbyt pewna nie jest

jedz i rośnij....

przyznaj SOG'a specjaliście
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

rozpisanie cyklu i odbloku

Strony: 1 2

<< BOMBA #2 / prosze o porade cykl po 5 latach przerwy >>

Podobne: Taka mała relacja z cyklu( w miare mocnego) ktory cały czas trwa..i co dalej..? | Profilaktyka na cyklu SAA | Nadcisnienie - profilaktyka, zbijanie na cyklu. art. | Metka, prolo, prop etc efekty mojego cyklu- RAPORT | WITAMINKI na cyklu. | Deliver'a relacja z cyklu - zdjecia po cyklu str. 7

Warto przeczytać: universal nutrition - animal cuts | sztuki walki w pile | mocne dzialanie kawy | armani code | adam no food | martwy ciag zawody | growth factor-1 | choc bym nawet szedl ciemna dolina | chocbym nawet szedl | andractim@op.p | dractim gel | czy odzywka zwietrzeje | ile zjedliscie | ile zjedlisci | zmaolimp | jaki cykl po mono | sporty walki sosnowiec | dla 15latka | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL