Sportowe Forum Dyskusyjne sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki
∑ temat został odczytany 275 razy ¬
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania.
Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
czesc
wszystkim mam mala prozbe na temat odbloku i cklu bo chce zaczac cykl na nandrolonie (bd pharma) mam flako i 200 tabsow radzieckiej metki ale chce tylko 100 wykorzystac a na odblok 40 tab clomidu czytalem ze najlepiej po 10 dniu po ostatnim szocie jesc clomid na innych forach po 14 dniach a jeszcze na innym ze po trzech tygodniach az przestanie dzialac nandrolon ,i mam takie pytanko czy ktos moze testowal ten nandrolon .A drugie pytanie to jak mozna jakies rozpisanie cyklu a pozniej odblok z gory dzieki.
meta
Waga : 90
Wzrost : 184
Obwód klatki : 116
Obwód ramienia : 40
Obwód talii : bd
Obwód uda : bd
Obwód łydki : bd
Staż na siłowni : 2,5
Ilość spożywanego białka : bd
Ilość spożywanych węglowodanów : bd
Ilość spożywanych tłuszczów : bd
Opis przebytych cykli sterydowych : 5 lat temu testosteron enthante 10ml
w zeszlym roku na wiosne 10 strzalow stanazolu
Trening : masa chodz mam chec przejsc na rzezbe
Cel cyklu : masa
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu : rok
Poziom BF% : bd
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) : normalny
Stan zdrowia : dobry
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia : nie
PPM podstawowa przemiana materii : bd
Wyciskanie leżąc (MAX) : 110
Martwy ciąg (MAX) : nie cwicze bo szkoda mi plecow mam krzywy krengoslup w ledzwiowej czesci i jak pocwicze to bola
deca solo (ew z winsem) i tak z dupy, libido spadnie, chceci bedzie brak i bedzie lipnie
CZYTALEM TROCHE TEJ CZARNEJ KSIEGI I TYCH POSTOW MYSLALEM ZE CYKL BEDZIE OK ALE W TO MOZE WIECIE Z ZYCIA A TAKI CYKL ZZE TE 100 METY TERAZ PO CYKLU TROCHE PRZERWY I POJADE NA DECE I DOKUPIE TESCIA DO CYKLU
A MOZE ZA MIAST TESCIA TO MIESZANKE OMADREN 25O CO WY NA TO A DIETE TRZYMAM JUZ ZE DWA MIESIACE JEM O USTALONYCH PORACH BO URUSL MI WCZESNIEJ BRZUCH NO I TRZEBA COS Z NIM BYLO ZROBIC DODATKOWO MAM gainer wegle to wsuwam jak nie zjem kury albo przerombany dzien w robocie ze nie ma czasu zjesc
dokupilem jeszcze testosteron prolongatum jelfy 10 ampulek teraz powinno byc ok prosze jak kto moze niech mi to rozpisze na odblok ma 40clomidu i zamierzam dokupic gonasip hp 3 ampulki (2000j.m/amp)jesli trzeba :) z ory dzieki
ta prolke musialbys ciagniac z 8-9 tyg,to sobie policz ile bys potrzebowal, do tego meta na pierwsze 5-6tyg i wsytko. z tym ze ta twoja meta to zbyt pewna nie jest