Co sądzicie o rozciąganiu się izometrycznie w środku treningu? Chodzi o to że mi po rozciaganiu izometrycznym b.dobrze się kopie, wtedy mam prawdziwy luz w nogach, dobry power i generalnie jestem taki pobudzony do kopania. Zawsze to robilem na koniec, a chciał bym to zmienić, bo zdaje mi się że taka opcja będzie korzystniejsza. Czy łatwo wtedy o kontuzje będzie? Chciał bym zastosować. Solidna Rozgrzewka, parenaście kopnięc, Izo, kopanie na full powerze i pod koniec rozciąganie statyczne. Więc?
Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.
Zresztą w trakcie treningu nie powinieneś się rozciągać. Co najwyżej doprowadzać do optymalnego rozluźnienia mięśni pozwalającego Ci na pełen zakres ruchów.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie
Ok dziękuje, a możesz jeszcze mi powiedzieć jak przeplatać Izometryczne rozciąganie z Cwiczeniami siłowymi? Bo Izo nie zrobie w dzien nastepny po cwiczeniu siłowym, bo nogi są nieco nabrzmiałe. Znalazłem coś takiego http://jodan.grap.prv.pl/inne/rozciaganie.html sądzisz że prawda i tylko prawda jest tutaj prawiona :>
Soga oczywiscie zostawie
Zmieniony przez - L3m0n w dniu 2010-02-06 05:11:41
1265429432000
L3m0n
Wysłana - 06 lutego 2010 23:11
bump
1265494281000
OloKK www.olokk.pl
Wysłana - 06 lutego 2010 23:23
Ja jak ćwiczyłem siłowo to rozciąganie robiłem zaraz po nogach.
OLIMP ENG-PL TRANSLATOR: 2 capsules 3 times daily = 4 kapsułki 3-4 razy dziennie