Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

rower treningowy ,magnetyczny czy mechaniczny

dymek07

Wysłana - 31 lipca 2009 21:23    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam.Mam pytanie a mianowicie jaki polecacie rower treningowy,mechaniczny czy magnetyczny??który ma większy opór??I jaki model polecalibyście tak do 300zł??Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 sierpnia 2009 09:37 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Wpc protein plus

CENA: 39.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

dymek07

Wysłana - 01 sierpnia 2009 09:37    Edytuj Cytuj
podbijam

Rabi20

Wysłana - 02 sierpnia 2009 12:31    Edytuj Cytuj
Ja uzywalem mechanicznego przez bardzo dlugi czas. Kupilem uzywke kettlera przez internet i sluzyl mi dlugo, lecz byl glosny. Niedawno kupilem sobie magnetyczny, troche drozsy niz Ty bys chcial, ale za 300 zl napewno znajdziesz jakis fajny, albo dorzuc ta stowke i za 400 to na 100% cos znajdziesz.
Tak wiec kupilem magnetyczany i doszedlem do wniosku ze jadac na moim starym mechanicznym powiedzmy godzine, moze bylem klekko zmeczony, a po tym samym czasie na magnetycznym jestem mokry jak mysza polna po powodzi Tak wiec ja osobiscie polecam magnetyczny. Pozdrowionka

Ladies SFD Fap Squad xD

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 02 sierpnia 2009 23:31    Edytuj Cytuj
Zależy od firmy za 300 zł to wiele nie oczekuj, dobry używany rower to 700-800zł (spinningowy) te mechaniczne do 400zł funta kłaków nie warte...
Ekspert -

Rabi20

Wysłana - 03 sierpnia 2009 20:38    Edytuj Cytuj
No ja kupilem za prawie 800 noweczke, ale bez zbednych bajerow i jestem zadowolony. Stabilny, cichutki i wymeczyc sie na nim idzie straszliwie, nic wiecej do szczescia nie potrzeba

Ladies SFD Fap Squad xD

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 03 sierpnia 2009 22:43    Edytuj Cytuj
Ja dałem 600zł za HMS i mam go 2 lata, jestem bardzo zadowolony
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

rower treningowy ,magnetyczny czy mechaniczny

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.