chodzi mi oto, czy rowerem stacjonarnym jeżdzić przed a6w czy po a6w.Bo Skalar w dziale żywienia doradził mi żeby do a6w jakieś aeroby dodać więc czy może być sama jazda rowerem? Jak coś to ile czasu nim jeżdzić?
1198435663000
polaco_92
Wysłana - 23 grudnia 2007 19:48
tak możesz dodać po a6w około 30min rowerkiem jak najbardziej
oto mi chodziło bo po a6w te 30 min rowerkiem to powinno troche tłuszczyku splić. Przynajmniej tak mi się wydaje z tego co wyczytałem na forum jeszcze powiedz dla pewności A i thx za odpowiedź na poprzednie pytanie może dam soga jestem nowy na forum więc iwesz jak mi zależy na szybkiej odpowiedzi.
Cześć w nowym roku disiaj ruszam od nowa z a6w i oczywiście staram się trzymać diety. A i z trening wygląda tak:
Na początku rozgrzewka póżniej jazde na rowerze stacjonarnym 20-30 min trening a6w i po a6w znowu 20-30 min jazdy rowerem stacjonarnym
czy może wyglądać tak mój trening trening, czy coś doadać? proszę o odpowiedzi
1199298034000
MikiMistrz
Wysłana - 02 stycznia 2008 22:42
Jest OK.
Chociaż moim zdaniem starczyłoby to 40 minut rowerka i a6w. Albo Twoja opcja, jeśli masz tyle siły, a po treningu zjedz posiłek uzupełniający stracony glikogen, do 1,5 - 2 h zjedz coś z dobrym źródłem białka.
Jeśli dieta jest jako tako to efekty będą! Pozdrawiam.
1199310158000
pjona
Wysłana - 13 stycznia 2008 21:53
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tylko, bo wyczytałem w innych poradnikach do a6w, że tym się nie zrobi kostki, tylko można tłuszcz na brzuchu spalić. Tym nie byłem zaskoczony. Jednak dowiedziałem się też, że w a6w nie ćwiczy się dolnych mięśni brzucha. Zatem chciałbym zapytać czy ten trening jest dla mnie odpowiedni skoro ja tak naprawdę mam tłuszcz tylko w dolnej części brzucha(od pępka)? Jeśli nie to prosił bym o linka do lepszego ćwiczenia dla mnie. Pozdrawiam i z góry dziękuję.