Kto korzystał z rollmasazu i jakie efekty? Warto na to iść? czy lepszy masaż zwykły manualny? chodzi mi o mamsaz redukujacy tkanke tluszczowa z gory dzieki za odpowiedz   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 26   Waga: 92   Wzrost: 176   Obwód klatki: 0   Obwód ramienia: 0   Obwód talii: 110   Obwód uda: 0   Obwód łydki: 0   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 0   Aktywność w ciągu dnia: praca   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: rower stacjonarny   Odżywianie: 0   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: 0   Stan zdrowia: 0   Preferowane formy aktywności fizycznej: 0   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: 0   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: 0   Stosowane wcześniej diety: 0
i opis urządzenia - miales do czynienia z tym urządzeniem?
1183286020000
Charon ZASŁUŻONY
Wysłana - 01 lipca 2007 13:00
Nie miałem i mieć nie będę. Cudów nie ma, praw fizyki nie przeskoczysz nawer z rollmasażem %) i nie wierz we wszystko co gdzieś jest napisane.
Dieta i trening to podstawa.
Beatus, qui prodest, quibus potest
1183287624000
maxter
Wysłana - 01 lipca 2007 13:10
mógłby się ktoś wypowiedzieć kto korzystał z tego urządzenia? jakie uzyskał efekty z gory dziękuje
1183288243000
magic06
Wysłana - 15 września 2009 12:44
Ja korzystałam i korzystam regularnie. Z efektóe jestem bardzo zadowolona. Czy są one lepsze niż masaż manualny trudno mi powiedzieć bo nie korzystałam z manualnego. Nie zgodzę się z tym co napisał Charon. A to co napisali na tej stronce jak najbardziej jest prawdą. Chodzę dwa razy w tygodniu na rollmasaż i straciłam juz po kilka centymartów w pasie, w biodrach i udach. Do tego kondycja skóry się poprawiła. Dla podtrzymania efektów później wystarczy chodzić raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie, ale warto
1253011461000
Sir_Lukasz
Wysłana - 15 września 2009 13:32
Jestem zwolennikiem masaży... ale do redukcji tkanki tłuszczowej potrzeba kilku składowych. Myslisz że spożywając nieodpowiednie ilości jedzenia i uczęczszczjąc na masaże uda Ci się spalać tłuszcz?
Nowoczesne urządzenie masujące pobudzające układ krwionośny i limfatyczny oraz przyspieszające przemianę materii. I TO MOZE BYĆ PRAWDĄ redukuje tkankę tłuszczową - TAK SAMO JAK WSŁUCHIWANIE SIĘ W AUDYCJE OJCA RYDZYKA likwiduje cellulit _ JAK KAŻDY INNY RODZAJ MASAŻU ujędrnia skórę J/W wzmacnia mięśnie - NIEOKREŚLIŁ BYM TEGO JAKO WZMACNIENIE usuwa nadmiar wody i toksyny poprawia krążenie. - JAK KAŻDY INNY MASAŻ Bez trudu i dużych kosztów BUHAHAHAHHA osiągniesz wymarzony cel, usprawnisz cały organizm i polepszysz samopoczucie. Masaż polecany jest dla osób z nadwagą, chcących zredukować cellulit, kobiet po porodzie i jako rehabilitacja po złamaniach.