Ja stosowałem dotąd Everlasty, Dragony, Danikeny. Przy czym Everlasty według mnie są za twarde i krępują uchwyt. Dragony (takie czerwono-czarne) sprawowały się bez zarzutu. Danikeny stosuje dalej i jestem bardzo zadowolony.
Nie warto wydawać na piąstkówki więcej niż 100-130zł. I dobrze, żeby były skórzane ze względu na lepszą wytrzymałość.
Fairtexy to klasa sama w sobie , niedawno zajeły pierwsze miejsce w zestawieniu rekawic do mma. Poszukaj mastersów gf 3 , najnowszy model miękie w miare sa , ale jak do spraowania to poszukaj dragonów z zelowym wypełnieniem , w granicach 100 zł kosztowały ale sam osobiscie polecił bym Ci : http://www.rbl.pl/index.php?products=product&prod_id=59 Te rekawice zbieraja bardzo dobre opinie , nawet były kilka razy bodajze uzywane w turniejach w polsce.
Pozdro
1266842118000
m0rcinn
Wysłana - 25 lutego 2010 21:24
te dragony z zelowym wypelnieniem miekkie sa ? zalezy mi na tym zeby byly miekkie... chyba za jakis czas wezme te z drugiego linku jak beda lipne to zwroce.
1267129465000
juuna
Wysłana - 07 marca 2010 12:37
ja posiadam te fairtexy i wcale nie są twarde wręcz przeciwnie,są miękkie dosyć. mam je rok i nic się złego z nimi nie dzieje. trzymają się fajnie łapy i są wykonane ze skóry. są często wykorzystywane na galach shooto, np. w sochaczewie. szczerze polecam i naprawde warto wydać te 50 zł więcej
Ciężkim treningiem osiągniesz cuda...
1267961879000
store
Wysłana - 13 marca 2010 22:33
witam. ******************
to pierwszy sklep w warszawie z markami BadBoy,Venum,UFC,PitBull,Manto, Masters - i i nie tylko !!! zapraszamy - Pasaż Móranów al. Jana Pawła 45 lok 42b poziom -1 fight-store.pl