witam . zaczynam od poniedzialku redukcje i musze sie dowiedziec pare rzeczy . wiec tak : przez caly marzec mam zamiar biegac rano na czczo , jakie mozna suplementy wziasc zeby ochronic miesnie przed spalaniem i w jakim odstepie czasowym ? po bieganiu bedzie czas na sniadanie tylko tez nie wiem po jakim czasie ? diete mam ulozona , glownie bialko malo wegli i tluszczy . mam zamiar brac thermo speed , vita-min plus, bcaa i wpc80 z ostrovii . jak myslicie to wystarczy ? w kwietniu dorzuce jeszcze basem 2 razy w tygodniu tez rano na czczo . ogolnie w marcu 4 x silka + 4 x aeroby , kwiecien 3 x silka + 3 x aeroby + 2x basen   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 20   Waga: 85   Wzrost: 178   Obwód klatki: 110   Obwód ramienia: 39   Obwód talii: nie wiem   Obwód uda: nie wiem   Obwód łydki: niew wiem   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem   Aktywność w ciągu dnia: szkola   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: bieganie , silownia , basen   Odżywianie: jem raczej wszystko   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: brak   Stan zdrowia: zdrowy   Preferowane formy aktywności fizycznej: napisalem wczesniej   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: tse   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak   Stosowane wcześniej diety: brak
Przed aerobami BCAA 1g na 10 kg ciała, wracasz do domu i jesz śniadanie pełnowartościowe wpc ostrowia według braków w diecie.
1267888416000
akneraj
Wysłana - 06 marca 2010 16:52
Nie znam sie na spalaczach, ale jak diety nie bedziesz miał, to efektów nie bedzie zadowalajacych.
Jesli chodzi o białko, to mozesz je wypic przed bieganiem rano. Jesli chcesz biegac na czczo, to ja proponuje do 25-30 minut, bys nie 'popalił' mieśni. A tego nie chcemy. A potem po bieganiu wypic sobie białko (moze byc owoc: np. jabłko, gruszka, morela, jezyny), a po pół godziny normalny posiłek.