Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

redukacja tluszczu a masa mięśniowa

Kokilka

Wysłana - 28 sierpnia 2007 09:59    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

mój tzw. problem jest następujący. W dobrej wierze i dużej motywacji zaczęłam intensywnie ćwiczyć, skupiając się głównie na nogach i brzuchu. Moja sylwetka po miesiącu starań faktycznie zmieniła się, nabrałam atletycznego wyglądu, może nawet za bardzo. Nie wchodziłam na wagę bo wiem że mięśnie ważą więcej niż tkanka tłuszczowa, ale gdy po 3 tyg postanowiłam jednak to sprawdzić troszeczkę się zdziwiłam. Przybyło mi 3kg, jestem świadoma że to mięśnie, ale oczekiwałam innych rezultatów, gdyż skupiłam się na wyglądzie mojego ciała.

Teraz tak. Zażywam Thermotherm ( z którego jestem bardzo zadowolona ), mam bialeczko, bcaa też łykam po intensywnych ćwiczeniach. Tyle o dostępnych mi suplementach. Dieta najchętniej nisko węglowodanowa.

Moje mięśnie nóg są teraz bardzo zbite i potężne jeśli to tak mogę wyrazić. W jaki sposób moglabym je teraz wysmuklić i pozbyć się kg przy okazji.
Mam 169 i ważę teraz 63 kg, przypominam że po ćwiczeniach było miniej:)

Enjoy the Pain, it's Weakness leaving the body !

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 sierpnia 2007 15:50 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Rothen

Wysłana - 28 sierpnia 2007 15:50    Edytuj Cytuj
Przybyło mi 3kg, jestem świadoma że to mięśnie, ale oczekiwałam innych rezultatów, gdyż skupiłam się na wyglądzie mojego ciała.

czyli rozumiem że skupienie się na wyglądzie ciała oznacza malejące kg ?

co do nóg to są one potężne bo jest tam tkanka tłuszczowa czy rozbudowane mięśnie w co wątpie bo to tylko 3 tyg ćwiczeń.....

dieta jest ?

bądz mądrzejsza od innych dziewcząt i nie patrz na wage bo to naprawdę nie tędy droga

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

Kokilka

Wysłana - 28 sierpnia 2007 17:44    Edytuj Cytuj
dieta jest, staram się ograniczać ilość węglowodanów. Moja figura jednak nie podoba mi się, mam ją typowo kobiecą, tylko że nogi teraz zrobiły się nieproporcjonalnie większe ( moim zdaniem ). Jakie ćwiczenia powinnam więc wykonywać by pozbyć się tłuszczu który został w moich udach, by je wysmuklić. Od 2 tyg chodzę 3 razy w tyg na basen właśnie w tym celu. Jednak chciałabym wiedzieć co mogłabym zmodyfikować w diecie i rodzajach ćwiczeń by uzyskać upragnione rezultaty

Enjoy the Pain, it's Weakness leaving the body !

Lena_k

Wysłana - 28 stycznia 2010 08:54    Edytuj Cytuj
Rothen, o co chodzi? Też węgle jadam, ale nie jakoś super dużo...

Jendrek74

Wysłana - 01 lutego 2010 14:12    Edytuj Cytuj
Kokilka obwody masy mięśniowej u kobiet bez saa rosną bardzo wolno.
Tak naprawdę to w rok można zrobić max 3cm czystej masy mięśniowej w udzie. A jak się to ma do Twoich 3 tygodni - to aż ciężko przeliczyć.
Druga rzecz to obserwacja swojego ciała, robienie pomiarów, zdjęć, ważenie - powinno się odbywać comiesięcznie w tym samym dniu cyklu miesiączkowego, o tej samej godzinie i po tej samej liczbie posiłków. Bo na tym też można się oszukać.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

redukacja tluszczu a masa mięśniowa

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.