Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 435 razy
słowa kluczowe: pytanko 
Autor

pytanko?

nasser2

Wysłana - 14 marca 2009 17:57    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez krzykacz z działu 'Zdrowie'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Ostatnio robiłem badania tescia,sfh i Lh. SFH 0,10mlU/ ML norma 0,7-11,LH 0,1 norma 0,8-7,6,Tesciu 163mg/dl norma 262-1500.CO POWIECIE W TYM TEMACIE.jESTEM PO ODBLOKU.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2009 20:12 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MICOOOLAI

Wysłana - 14 marca 2009 20:12    Edytuj Cytuj
wracasz do siebie co tu dodać ?

Zwycięstwo to piękne słowo dla którego polec musi wielu..

Pozwól mi mieć to nieszczęście by przekonać się o tym
że więcej hajsu to większe kłopoty..
Ekspert -

nasser2

Wysłana - 14 marca 2009 22:32    Edytuj Cytuj
może ktoś się jeszcze wypowie w temacie.nigdy tak teściu mi nisko nie spadł.

szczur_

Wysłana - 14 marca 2009 22:33    Edytuj Cytuj
kup jakis booster testa

It's not Revenge, It's Punishment!
Ekspert -

imp0

Wysłana - 14 marca 2009 23:29    Edytuj Cytuj
spokojnie wróci do normy
Znawca -

jordanwlkp

Wysłana - 15 marca 2009 04:51    Edytuj Cytuj
ile jestes po odbloku i jaki cykl byl

"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -

nasser2

Wysłana - 15 marca 2009 12:55    Edytuj Cytuj
jestem 2 tyg. po odbloku.zapodałem tribusteron90 olimp ale to nic nie daje-zero reakcji(chyba za słabe).moze zapodać coś innego(animal m-stack?).Libido bardzo małe ale jest(żonka jest nie zadowolona z tego powodu)cykl był tylko z teścia enana dawki dochodzily tylko do 300mg na tydz.(cykl 8tyg).odblok 36tab clomidu,nolva,proviron.wcześniej przebyłem nie jeden cykl i nie było tak ciężko.moze coś podpowiecie.

Levrone1

Wysłana - 15 marca 2009 13:03    Edytuj Cytuj
kup novedex xt z gaspari , swietnie mnie kopie teraz , powinno pomoc

Na potęgę Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!!! :P

jordanwlkp

Wysłana - 15 marca 2009 15:58    Edytuj Cytuj
wg mnie za mocny odblok byl

daj ten novedex i zrob badania za jakis czas

"Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it"
Ekspert -

zabijaka11

Wysłana - 15 marca 2009 16:03    Edytuj Cytuj
ten proviron nie potrzebny tutaj był. clomidu 24 by starczyły

Łowca Winstrolu w polskiej aptece
zbieram sogi na speca
Znawca -

nasser2

Wysłana - 15 marca 2009 16:09    Edytuj Cytuj
proviron dodałem bo z libidem było kiepsko.za mocny odblok?czyli po jakims czasie wszystko powinno wrócic do normy?dobrze zrozumiałem?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.