Temat został odczytany 611 razy
słowa kluczowe: pytanie  krete 
Autor

pytanie o krete

Maggot515

Wysłana - 17 grudnia 2009 13:01    Edytuj Cytuj
kupiłem z kumplem crete vitalmaxa zieloną 900g i rozsypiemy ja na dwóch. Cykl bedzie trwał 8 tyg i tak sie zastanawiam.
Ta pucha jest strasznie duża, czy można by przesypać część krety do jakiegoś mniejszego pudełka i z niego brac? I co tydzień np dosypywac do pudełka, chodzi mi o to żeby nie otwierać non stop całości, żeby jak najmniej wilgoci naciągnęła. Ma to sens?

I jeszcze taka sprawa. Kreda doszła do mnie dzisiaj, zamawiana w sklepie sfd, jak tocze puszke to słychać, ze zawartosć nie jest całkowicie sypka, jakby byly górdki, jeszcze nie otwierałem puchy,
co zrobic?

Zmieniony przez - Maggot515 w dniu 2009-12-17 13:09:44

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 17 grudnia 2009 13:20    Edytuj Cytuj
1 - mozesz przesypac do mniejszego, tylko pamietaj by nie trzymac w wilgotnym miejscu i miej szczelnie zamknięte - nie widzę problemu

2 - trudno wróżyć potrząśnij ją pare razy , jezeli jest sypki proch , a nie jedna wielka gruda (w co watpie bo nigdy sie z tym nie spoktałem w przypadku kreatyny vitalmaxa) to otwieraj śmiało, nawet jezeli sa jakies minimalne grudki to pewno po dotknieciu lyzkeczką zaraz sie rozbiją; warto tez sprawdzic date waznosci - gdyby jakims cudem była po terminie, to na pewno Ci w sklepie wymienia

Zmieniony przez - Banan w dniu 2009-12-17 13:21:10

Maggot515

Wysłana - 17 grudnia 2009 14:19    Edytuj Cytuj
mam pudełko po krecie z olimpu i tam pod wieczkiem jest taka "gąbka" czy coś, czy to chłonie wilgoć?

otworzyłem, konsystencja mąki ziemniaczanej, w smaku jakby gorzkawa. śmierdzi chemią. jest ok? data waznosci w porzadku do 12.2011 pytam bo nie brałem wczesniej zadnych odzywek i sie na tym nie znam

Zmieniony przez - Maggot515 w dniu 2009-12-17 14:46:53

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 17 grudnia 2009 14:59    Edytuj Cytuj
na pewno jest ok,
myślę , ze troche za bardzo panikujesz

jak bedzie trzymana w pokoju , a nie np. w piwnicy ;) i bedzie opakowanei zamkniete to NIC się z nią nie stanie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.