wolalbym jednak uzasadnienie odpowiedzi ze sa zbedne niz odpowiedz: "sa zbedna, bo sa zbedne"...pozdrawiam
1241651996000
tygrum
Wysłana - 07 maja 2009 01:57
To może uzasadnij po co by Ci one miały być według twoich zamysłów... Koledzy pisza że zbędne, bo nic ci one nie dadzą oprócz braku kasy w portfelu, najprawdopodobniej.
Witalij Kliczko na prezydenta Ukrainy !!!
1241654267000
Grzes1304
Wysłana - 07 maja 2009 09:20
ja moge uzasadnic po co mi one- mam standardowe bialko i chcialem do niego dodac jescze aminokwasy jako uzupelnienie bialka w diecie i antykatabolik, sadzilem ze sie przydadza i poprawia regeneracje potreningowa. Mam nadzieje ze ktos uzasadni czemu sa zbedne, troche dokladniej niz "tak bo tak"pozdrawiam
1241680853000
Siodema
Wysłana - 07 maja 2009 09:23
jesli chcesz wplynac na regeneracje to lepiej kup bcaa (aminokwasy rozgalezione)
pojedyncze aminokwasy (jak to nazwales calodzienne) to strata kasy na poziomie amatorskim, ilosci jakie powinienes spozywac by byly efektywne (choc i te efekty jakies zaj,ebiste nie beda) sa naprawde wysokie - co za tym idzie na poziomie amatorskim jest nieoplacalne
tak po krotce
Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple. Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly
"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"