Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
witam kumpel niema neta więc poprosił mnie zebym mu założył temat mam nadzieje ze pomożecie na wszystkie pytania w ankiecie wam nie odpowiem narazie co najwyrzej dopisze wam puźniej
  Płeć: Mężczyzna   Wiek: 24   Waga: 82   Wzrost: 180   Obwód klatki: 121   Obwód ramienia: 39   Obwód talii: 87   Obwód uda: -   Obwód łydki: -   Staż na siłowni: ponad 2 lata z przerwami   Ilość spożywanego białka: -   Ilość spożywanych węglowodanów: -   Ilość spożywanych tłuszczów: -   Opis przebytych cykli sterydowych: miał 2 ale sam nie pamięta co z czym brał bo dokładał bo mu mieszali testosteron prolka, omka meta, deca   Trening: -   Cel cyklu: -   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: około rok   Poziom BF%: -   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): chudnięcia   Stan zdrowia: zdrowy   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: raczej owłosienie na klatce   PPM podstawowa przemiana materii: -   Wyciskanie leżąc (MAX): 120   Martwy ciąg (MAX): -   Przysiad (MAX): -
a pytanie brzmi teraz zaczoł dopiero co boldoject 200 i mete d-bola forte i teraz tak ktos mu powiedział ze powinien dorzucic testosteron prolongatum czy sie z tym zgadzacie?? i druga sprawa czy powinien miec pod ręka nolvadex czy tamoxifen na odblok ma jakies hcg i clomid Sory za błędy jak zrobiłem ja sie nieznam na tym zabardzo i jak temat był to też przepraszam pozdrawiam i prosze o odpowiedz
1267575532000
Blachapl
Wysłana - 03 marca 2010 01:19
ja stawiam na masę!
+$+ sru sru
1267575557000
Aras84
Wysłana - 03 marca 2010 01:21
może, nie musi jak chcesz konkretów to pełna ankieta z dokładną rozpiską cyklu
Ekspert -
1267575660000
specu01
Wysłana - 03 marca 2010 01:25
jesli wam chodzi o to co ma brac teraz to mam napisane tak pierwsze 4 tyg. 200mg boldoject drugie 4 tyg. 300mg boldoject i d-bol forte na 40 dni 20 dni po 2 tabletko 20mg i 20 dni po 3 tabl 30mg niewiem czy o to wam chodziło
1267575949000
Gumbas79
Wysłana - 03 marca 2010 01:27
jakie dawki tej mety i bolda i jak długo będzie trwał cykl ? aczkolwiek dorzuciłbym do tego teścia ! tamoxifen to to samo co nolvadex i powinien mieć pod ręką jeśli dawki teścia będą wysokie lub jeśli ma tendencje do gino !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1267576026000
Gumbas79
Wysłana - 03 marca 2010 01:30
8 tygodni to trochę za krótko dla boldenonu ! dałbym 12 !
Nawet najlepszy koks nie zastąpi dobrej genetyki
1267576250000
specu01
Wysłana - 03 marca 2010 01:33
aha czyli powinien soboie dokupic ok i tego tescia tez?? to pytanie ile powinien tego wziaśc?? dzieki za odpowiedzi