Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 629 razy
słowa kluczowe: pulsometr 
Autor

pulsometr

bragga10

Wysłana - 25 stycznia 2010 00:11    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam:) chce kupic sobie pulsometr ale nie mam kasy i chce na to przeznaczyc minimum pieniedzy. co myslicie o takim czyms:

http://www.allegro.pl/item887523590_super_pulsometr_crane_sports_md15200_najtaniej.html

bedzie sie to nadawalo do mierzenie tetna np podczas beigania??? nie musze meic zadnych bajerow - chce tylko mierzenie tetna

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 stycznia 2010 00:23 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

XeRoN90

Wysłana - 25 stycznia 2010 00:23    Edytuj Cytuj
jak masz w pobliżu lidla to zajrzyj, jest teraz promocja, pulsometry, ciśnieniomierze etc.

<mar> ciekawe co robił Bóg zanim stworzył ziemie, nas itp..
<grol> bicka i klate pewnie
Znawca -

bragga10

Wysłana - 25 stycznia 2010 00:48    Edytuj Cytuj
wlasnie nie mam bo jestem z malutkiego miasteczka. a ten pulsomert ktory podalem w linku bedzie dobry???

Zmieniony przez - bragga10 w dniu 2010-01-25 10:33:29

Zawodny

Wysłana - 26 stycznia 2010 10:19    Edytuj Cytuj
Kupujac pulsometr zwroc uwage na to czy ma on dolaczany pasek na klate i w jaki sposob sie wymienia baterie. Wiadomo ze nie mogac wymienic baterie w dluzszym okresie wyjdziesz drozej niz na pierwsz zakup wykladajac troche wiecej a moc ja wymienic.
Z lepszych pulsometrow poleca Polara, niestety pomiar odleglosci jest dokonywany za pomoca krokomierza. Lub Garmin Forruner ktory mierzy odleglosc za pomoca gps ale taki lepszy to 1500zl

Ja kupilem Geneo lub jakos podobnie za 79zl i jestem w miare zadowolony. NIestety nei mam kodowania sygnalu wiec na zawodach w wiekszym tlumie ludzi czasami odbieram sygnal od kogos biegnacego kolo mnie. Warto poszukac taki pulsometr ktory ma to kodowanie.

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
[http://alliancebjj.pl/]
Ekspert -

tomaszS

Wysłana - 26 stycznia 2010 11:04    Edytuj Cytuj
Zawodny dobrze prawi, musisz kupić taki który ma opaske na klate.
Tez musze kupić pulsometr i trenować wg. pulsu żeby w maratonie zejść poniżej 3:30 , jednak jak narazie siedze w domu i wkurzam się na te mrozy i brak możliwości swobodnego wybiegania... :/

Zawodny

Wysłana - 26 stycznia 2010 11:06    Edytuj Cytuj
Ja chce zlamac 4h na maratonie kiedys

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
Ekspert -

psychopaul

Wysłana - 26 stycznia 2010 11:10    Edytuj Cytuj
Jakiś czas temu zakupiłem taki pulsometr i jestem zadowolony. Mierzy puls i jest git. Do tego niedrogi...

"W straconej trzeba walczyć sprawie,wyszczerbić miecz lecz czyste mieć sumienie..."

tomaszS

Wysłana - 26 stycznia 2010 11:10    Edytuj Cytuj
A bedzie to Twój pierwszy? Ja w maju daje po raz pierwszy. Już kilka półmaratonów mam na koncie i medali pamiątkowych haha Najlepszy czas w półmaratonie to 1:40.
Obawiam się jednak, że masa jaką udało mi się zbudować w tą zimę i różnica wag pomiedzy kwietniem a grudniem (+ 10 kg.) da się odczuć... . Widziałem jednak kolesia który miał brzuch jak bawarczyk na october fescie, lub kolesia startującego który przed startem sobie fajke pyknął

Zawodny

Wysłana - 26 stycznia 2010 11:12    Edytuj Cytuj
Na pierwszym zrobilem 4:23:50, od 35km poczulem ostro pod kolanami ze musze zwolnic bo bym nie dobiegl na 30km mialem 3:08 bo ruszylem spokojnie z mysla przyspieszenia kolo 35km i nie wyszlo bo zwolnilem:/

Puls caly czas mialem fajny wiec byla moc.

POlmaraton 1:52 najlepszy pobieglem, reszte konczylem max 1:56, zima w TOruniu jedynie 2h przekroczylem ale to juz nie trenowalem nic. W tej chwili mam 10kg wiecej niz w pazdzierniuku podczas maratonu

Zmieniony przez - Zawodny w dniu 2010-01-26 11:15:27

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
Ekspert -

Stillborn

Wysłana - 16 maja 2010 09:36    Edytuj Cytuj
Witam.

Również zastanawiam się nad kupnem pulsometru
i właściwie niewiem który z modeli bedzie lepszy.
Czy ten z paskiem, czy bez...
I jak się ma wygoda biegania do takiego
paska umieszczonego &quot;na piersi&quot;.
Czy sie nie zsuwa i czy jest dużo dokładniejszy
pomiar, porównując do mierzenia z nadgarstka?
Jak np. Beurer pm15 (16)

Oczywiście nie chodzi mi tu o sprzęt za XXXxzł

Zastanawiam się nad firmą Beurer, model PM25
Ceny oczywiście różne...

Macie jakieś doświadczenie z w/w firmą,
lub z modelem pm25?
Znawca -

Zawodny

Wysłana - 16 maja 2010 11:52    Edytuj Cytuj
Ja slyszalem ze lepszy jest z paskiem niz z nadgarstka. Sam mam z paskiem i nic sie nie spada, dobrze sie trzyma. Tylko trzeba go dopowiednio naciagnac.

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
Ekspert -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.